keskiviikko 1. tammikuuta 2014

82. Ei vaan nappaa nyt


Ihan superkivaa on se, että kenttä on ihan loistavassa kunnossa meidän tallilla ainakin vielä tällä hetkellä ja valittamista ei löydy. Se mahdollistaa taas yksinkertaisesti sen että päästään vielä treenailemaan kunnolla ilman että tarvitsee tarpoa joko järkyttävässä vesi-muta sekoituksessa tai lumella.
Tää päivä ratsastamisen osalta kumminkii oli yhtä sähläämistä! Mikää ei tuntunu oikee osuvan nappii ja Violakaan ei ollut oikeen hyvällä tuulella musta sitten puhumattakaa. Päätin mennä kentällä jotakin kiemuroita ilman satulaa taas vaihtelun vuoksi ja loppuun se alkoikin onnistumaan ihan hyvin. Viola oli jotenkin melko jäykkä ja ei viitsinyt millään keskittyä mihinkään olennaiseen ja se tekikin ratsastamisesta vielä entistä kamalampaa. Satunnaisesti se jaksoi heilutella päätä ja pureskella kuolaimia, jossakin vaiheessa se ymmärsi keskittyä edes hieman muutaman askeleen ajan. Ehkä huomena onnistuisi sitten paremmin?

Käytiin sitten pikkusiskon kanssa kuvailemassa vielä loppuun pellon luona hieman jotakin kuvia kun innostusta löytyi taas huonosta tuulesta huolimatta! Aaah järkyttävä juurikasvu noissa kaikissa kuvissa, pitäis kai aikaseks saada varattuu aika kampaajalle hiuksien värjäämisee tai jotakin!! :D Ton takia tykkään käyttää pipoo... (Kuvista kiitokset pikkusiskolle, Veeralle.) Ja häiritsevää todellakin kun noissa ylemmissä kuvissa näyttää että hiukset olis auki, mut tosiasiassa ne on kiinni!

2 kommenttia:

  1. Hihih, ihana tuo viimeinen kuva, Viola tuntuu sanovan: '' Kato mami !! Mä oon niin söpö ja kaikkee '' :D Mut kiva kun saat nyt enemmän kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D ! Se tosiaa on tollane pien linssilude.......... Ja joo, ihana nyt kun viimeinkii saa kunnon kuvii tän kameran ansiosta!

      Poista