keskiviikko 15. tammikuuta 2014

93. Kännykän tyhjennys!

Kännykän tyhjennys postaus, kaikki tietää idean? ;) Oli pakko kehtiellä jotain kun en eilisen tai tämän päivän ratsasteluista kuvia saanut, videon kylläkin eiliseltä, mutta arvatkaa vaan kolme kertaa katosiko se yllättäen jonnekkin ilman minkäänlaista tallennusta... Ehkä koitan koota sen huomenna uudestaan ja laittaa näkyviin tännekkin!

Näitä perus selfie -kuvia, en edes halua muistaa missä oon kuvaillu :D Ensimmäinen kuva varmaan ainakin kaupungissa, loput kotona?

Elukoiden kanssa poseeraamista! 1. Päivä milloin mun kilpikonna lähti muualle. 2. Yks puolen kahentoist aamu makoiltii koiran kanssa sängyssä :D ! 3. Hengailin joskus keittiössä meidän "peräkammarin poikien" (marsujen) kanssa.

1. Pimeessä kävelylenkillä  2. Poseerattiin ilman etukameraa käytävällä!  3. Without makeup  4. Kävelylenkiltä

Aina niin tuttu ja turvallinen duckface tilanteessa kuin tilanteessa! Ekassa ja vikassa kuvassa hiukset + meikki hieman oudot; kisoissa olin silloin.

Haha, innostuin jotenkii tosta snapchat jutusta!! :D

1. Toi oli niin se tunne kun joskus sain raudat!!  2. Viola silloin kun ensi-lumi tuli kunnolla maahan!

Tää kuva oli vaan niin pakollinen! Joo, toi Simpson -hahmo on yksi näyttelijä/laulaja niin oli ihan pakko saada tää kuva kännykkään tungettua...

En todellakaan osaa sanoa millaisista erikoispostauksista yms te tykkäätte, jotenka niitä ideoita saa rohkeasti heitellä niin pyrin toteuttamaan niitä myös aina mahdollisimman usein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti