sunnuntai 19. tammikuuta 2014

95. Pakkaspäivän ratsastelut


Moikka! Oli kyllä ihan super kivaa päästä viimeinkin ratsastamaan taas kunnolla valosan aikaa kentälle nyt kun pohjakaan ei ollut liian kova niin pystyi ravailemaan kunnolla taas. Muutenkin Viola on koko viikon päässyt taas melko paljon normaalia helpommalla kävelylenkeillä, maastoilulla ja höntsäilyllä ilman satulaa, eli ihan aiheellista olikin päästä tekemään jotakin taas, eikä tehnyt siis todellakaan yhtään pahaa ponille!
Alkuun mentiin kävelemään yksi peltolenkki ja yllätyin ihan todella paljon siinä vaiheessa kun tajusin että Viola köpötteli ihan rennosti ilman suurempia hätiköityjä päätöksiä eteenpäin tiellä ja keskittyi tosi tarkkaan jokaiseen askeleeseen. Sama meininki jatkui kentällä jossa alkuun sain oikeasti herätellä heppaa ihan tosissani ja se itseasiassa oli ihan jännää vaihtelua normaaliin nähden! Olisin luullut että jotakin pöllöenergiaa olisi ollut, mutta ilmeisestikkään ei kumminkaan. Kentällä alkuun taivuttelin hieman, sitten ravailtiin ensin vasempaan kierrokseen pääty-ympyröitä ja ravisuoria, muutama pieni ja ihan onnistunut pätkä myös harjotusravia! Oikea kierros muutamien taistelujen kautta lähti myös sujumaan hieman paremmin mitä aikaisemmin vaikkakin Viola edelleen pyrki pääsemään tajuttoman pienelle ympyrälle, mutta siinä nyt sitten onkin treenaamista. Pääasiassa Viola toimi ihan superhyvin tänään, oli hyvällä tuulella ja tuntui tosi rennolta noista joustochamboneista huolimatta.

Mun on ihan pakko opetella pitämään noi jalat oikeilla kohdilla kun tunnun sähläävän niillä koko ajan, käsillä myös aina välillä! Samoin toi toppatakki taitaa vääristää ton mun ratsastusasennon tai sitten oikeesti vain könötän selässä tosi ärsyttävästi. No, ainakin omalta osalta löytyy myös hiomista tossa ratsastuksessa...
Mydaytä en vielä saanut editoitua, sillä musiikin kanssa tuli ongelmia! Yritän saada sen kumminkin kuntoon mahdollisimman nopeasti että saisin sen julkaistua tänne. :)


Videosta laatu täysille jälleen & linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Jos ei pysyjalat paikaallaan, kannatta kokeilla sitä, että laitat jalustimet narulla kiinni satulavyöhön tai huopaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan älyttömästi tosta vinkistä! En oo asiaa tullu koskaa tollei ajatelleeks ja voisinkin ihan vain kokeilla miten onnistuisi. :)

      Poista