maanantai 27. tammikuuta 2014

99. Marian kanssa kentällä


Moi! Tänään pakkanen oli taas melko alhainen ja kentän pohja mitä parhaimmassa kunnossa, jotenka päästiin taas kunnolla treenaamaan kentälle! Aluksi mentiin kävelemään maastoon vähän alkukäyntejä ja siellä viihdyttiin Marian ja Violan kanssa porukalla ihan hyvän aikaa ja takasin tallille tullessa kenttäkin oli vapautunut kokonaan meidän käyttöömme. Tehtiin sellain juurikin että mä olin itse selässä maastossa ja Maria tuli selkään taas kentällä ratsastelemaan ja pääsin taas itse katsomaan hevosen liikkumista maasta käsin.
Alkuun huomattiin molemmat että käynnissä varsinkin takajalat "töpöttivät" hieman ja veikattiin kaikessa yksinkertaisuudessaan syyksi vain jäykkyyttä. Taivuttelujen jälkeen ja muutaman onnistuneen ravipätkän jälkeen huomasin itse ainakin alhaalta että takajalat liikkuivat taas paremmin ja Maria havaitsi itse saman selästä. Panostettiin nimenomaan ravissa työstämään oikeaa kierrosta joka oli ilmennyt aikaisemminkin jo vaikeammaksi. 
Menin itse myös selkään ravailemaan ja taivuttelemaan Violaa loppuun taas. Ihan hyvin se tuntui liikkuvan ja ravi onnistui ihan hyvin oikeaan kierrokseen, toisin vasempaan kierrokseen se onnistui kaikkea muuten kuin hyvin... Ihan hyvä fiilis edelleen, tästä tää kehittyminen parempaa kohti jatkuu koko ajan, mentiin tänään taas vaihteeksi myös ilman joustochambonia vaihtelun vuoksi!!

Ja näin jälkeenpäin vielä huomasin että blogger alkoi säätämään näiden kuvien laadun kanssa?! (Kuvissa taas Maria ja kollaasissa mä jos joku ei kerennyt tajuamaan!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti