perjantai 31. tammikuuta 2014

101. TAMMIKUU

Moikka! En kumminkaan saanut tänään ketään kuvailemaan meidän menoamme, jotenka ajattelin tehdä tälläisen postauksen jossa kerron meidän Tammikuustamme vaiheittain ja lyhyesti muutamien kuvien ja yhden videon kera. Kengittäjä kävi tänään tosiaan vuolemassa hieman kavioita ja laittamassa irronneen kengän paikalleen ja mitään negatiivistä tai ihmeellistä kommenttia ei tullut ja kaikki taas kunnossa.. Huomenna yritän saada ratsastuskuvia/videomateriaalia ja blogin puolelle postausta normaaliin tapaan!


Alkukuusta/Joulukuun lopussa saatiin viimeinkin se kauan etsitty ja himoittu satula käyttöömme ja se tarkoitti kunnon treenin alkamista selästä käsin! Alkukuu oli tosi lumeton, sillä lumet sulivat pääasiassa jo Joulukuun puolella ja se tarkoitti sitä että kenttä oli hyvässä kunnossa lähes aina jonka myötä innostuttiin treenaamaan kunnolla kentällä. Violan taipumisessa alkoi huomaamaan hiljalleen jo kehitystä aikaisempaan verrattuna joka sai innostusta lisääntymään ponin suhteen entisestään ja itse vietin aika paljon aikaa tallilla. Reilu puolessa välissä kuuta mä olin myös eräänlaisella tauolla ratsastamisesta, sillä kylki ei antanut yhtään periksi...




Myöhemmin lumet tulivat (onneksi!!) edes jollakin tapaa maahan ja samalla päivätkin pitenivät valoisuuden suhteen huomattavasti aikaisempaa pidemmiksi. Kentän pohja pysyi suurimmaksi osaksi edelleen hyvänä ja jatkettiin treenaamista ottaen mukaan ensimmäistä kertaa puomiharjoituksia ja kaiken lisäksi ravikin lähti hiljalleen luistamaan. Otettiin käyttöön myös aina satunnaisesti joustochambonit jotka osottautuivatkin todella hyvinksi! Myöhemmin taas iskivät tajuttoman pahat pakkaset ja viikko mentiikin lähinnä höntsäilen ilman satulaa ja maastoillen, enemmillä vapaapäivillä myös. Loppukuusta aloitin myös pinteleiden suurkulutuksen, ennen kun tyydyin lähinnä vain pelkkiin muihin suojiin jaloissa.

RATSASTUS 19.1

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että menee Violan kanssa hyvin! ♥ Tajusin just miten ihanaa on kun sulla on tää blogi, että voi lukea Violan kuulumisia. (Kävin siis sillä tallilla mistä ostitte Violan.) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvin on mennyt nyt! Ja kiva kuulla että joku jaksaa seurailla juttujamme. :)

      Poista