keskiviikko 8. tammikuuta 2014

88. Väliaikainen STOP ratsastamiselle

0DSC007650DSC00749

Moikka! Eilen Viola innostui taas blongailemaan mörköjä kentän laidalta ja eihän siinä nyt mitenkään kovin hyvin päässyt sitten loppujen lopuksi käymääkään mun osaltani.

Kävin eilen ratsastelemassa illalla vuorostaan kun koulukin loppui vasta neljän paikkeilla. No, jonkin aikaa sählättiin kentällä käyntityöskentelyä ihan ok tuloksin kun siinä oli myös yksi Jorma -suokki ja kun Jorma lopulta lähti ravailin Violalla hieman suoria ja ympyröitä sun muita juttuja. Muutamat ravipätkät onnistukin taas ihan kehuttavan hyvin vaikka hieman jännittynyt se olikin kieltämättä kun yksin ulkona kentällä joutui illemmalla menemään. Taipuminenkin alkaa hiljalleen onnistumaan aina vain paremmin ja paremmin!

No, just kun pääsin sille fiilikselle että "jes, kaikki onnistuukii tänää pienest sähläämisest huolimatta iha hyvi" kuulu kauempaa joku pamahdus ja sitähän Viola sitte säikähti ja kunnolla. Painoi sitten täyttä jonkun matkaa kentällä eteenpäin ja vetäs samalla päätä jotenkii nii että itse en selässä osannut asiaan varautua ja sitten napsahti kylki jälleen kerran. Ajattelin sitten että ei varmaan mitään ihmeellistä ja jatkettiin lopputreenailua vielä, mutta sitten möröt alkoivat ilmestyä hiljalleen kentän ulkopuolelle ja muutaman ravipätkän jälkeen lopettelin ihan suosiolla.

Nyt sitten pitää olla viikko ratsastamatta kun kylki ei anna yhtään periksi. Selitän nyt siis vielä kerran jutun; kaaduin joskus syksyllä pahasti jäällä ja sen takia kylkiluu poikki ja se on yllättävän kipeä ja liiasta rasituksesta tulee entistäkin pidemmäksi aikaa kipeäksi. Eli ratsastuspostauksia ei sen kummemmin valitettavasti ole nyt tulossa paitsi välillä kun serkku, sisko ja yksi kaveri käyvät ratsastelemassa Violaa ja itse pyörin tallilla aina mahdollisimman usein mukaan! Ajattelin kuvailla teille nyt ehkä jonkinlaista tallin esittely postaus -videota tai jotakin muuta videota.... :) Mietin myös jonkinlaista lifestyle viikkoa tehtäväksi jota välillä koristelee joka tapauksessa Violan kuulumiset, mutta asiasta en nyt ole ihan varma.

Olisiko teillä ideoita erikoispostauksiin mitä haluaisitte nyt tässä päälle viikon aikana? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti