maanantai 6. tammikuuta 2014

87. Äkäinen rusakonmetsästäjä?!

0DSC00739 0DSC00735 0DSC00726

Moi! Kuten kuvista voikin jo päätellä oli aika hämärää siinä vaiheessa kun viimein päästiin kentälle ratsastelemaan ja hämäryyden lisäksi satoi myös lunta. Kuvien laatu siis ei ole mistään parhaasta päästä jälleenkään kun yritin saada niitä hieman kirkkaamiksi, jotenka yrittäkää taas kestää!



Alunperin suunniteltiin kaverini Marian kanssa että mennään kuvailemaan heppaa vielä vähän ulos kun valoakin oli edes vähän. Lenkki kumminkin venyi ja venyi ja hetkessä oltiikin jo kauempana kävelemässä tosi mukavaa maastoreittiä. Sellainen leveä, pitkä tie jota oli kiva kävellä kaikessa rauhassa.
Hetkessä Viola veti pään ylös ja pysähtyi kuin seinään törmäten ja siihen jäi jännittyneenä seisomaan. Hetken kerettiin Marian kanssa miettimään että mikä oikein mätti kunnes itsekkin kuultiin rapinaa metsän suunnalta. No, alkuun luultiin että joku ahma tai karhu tulisi sieltä, mutta selvisikin että jotkut kaksi miestä olivat metsästämässä rusakoita?! Toinen oli onneksi hevosihmisiä ja ymmärsi ihan täysin kaiken ja tuli tervehtimään Violaa, toinen kirosi perässä vain sitä kuinka rusakko pääsi karkaamaan... Säikähdyksellä selvittiin kun heijastinliivit sun muut jäivät talliin suunnitelmien äkkiä vaihtuessa.

Maria kävi kentällä vielä ratsastamassa hieman Violalla joka oli aika... Sähläämistä. Viola alkoi heti testailemaan kuka selässä sattui istumaan ja koko alku menikin siinä heti kun ohjastuntuman otti. Yksi tiputusyrityskin löytyi kun Viola lähti painamaan täyttä vauhtia aitaa päin ja pysähtyi juuri ennen aitaan törmäämistä ymmärtäessään ettei Mariaa saisi aivan noin vain selästä alas.
Mä kävin loppuun kumminkin vielä hieman ravailemassa selässä kun Maria oli lähinnä käyntityöskentelyä tehnyt Violan kanssa, eli taivutellut ja kokeillut pientä temmonvaihtelua. Kaikki näytti ainakin omaan silmään menevän ihan hyvin ja selästä käsin Viola tuntui tosi mukavalta taas vaihteeksi. :)

Ajattelin tässä kehitellä tielle jotkain erikoispostauksia hieman useammin nyt kun koulutkin alkaa taas, sillä ratsastuskuvia ei niinkään usein saa enään hämärässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti