torstai 9. tammikuuta 2014

89. #throwbackthursday

VUOSI 2005
Ensimmäisiä varsinaisia ratsastustunteja missä kävin. Tähän aikaa kävin vielä ratsastamassa Metsälässä (Raijan Talli) varmaan 10-20 kertaa ennen kuin siirryin sitten toiselle tallille jossa opetus oli omalle tasolle sopivampaa. Muistan oikeastaan vain ja ainoastaan ponit Jappe, Salli ja Pinsku joilla ratsastelin, kerran ainakin myös Ritulla ja Feedulla jotka vielä tänä päivänäkin löytyvät kyseiseltä tallilta!


VUOSI 2006
Shettisbuumi alkoi kun vaihdoin 2006 tallia. Ratsastin varmaan joka ikinen tunti eri shettiksillä ja olin ihan rakastunut niihin! Vaihdoin myös täällä muutamaan kertaan ryhmää ja loppupuolessa olinkin aina nuorin ryhmästämme ja miltein ainut kuka ratsasteli shetlanninponeilla. Lempiponit tältä tallilta olivat ainakin Nelli ja Ikea, mutta ehdoton suosikki aina oli Felix poni joka valloitti mun sydämen ihan heti <3 ! Ensimmäisen ratsastuskerran tällä tallilla (joku Hubertusseuran talli?) ratsastin Sara nimisellä shettiksellä josta tykkäsin myös. :)


VUOSI 2007
Nää oli just niitä aikoja millo ratsastin varmaa ihan koko ajan shetlanninponeilla ja nää kaks on vanhimpia kuvia mitkä nyt kykenin löytämää vielä! En tosta vuodesta oo ihan 100% varma, mutta muistelisin että vuosi saatto olla just joku 2007 kun vielä aktiivisesti kävin tunneilla. Kuten kuvista saattaakin jo voida päätellä suurin osa ryhmästäni oli mua jonkin verran vanhempia ja taas kerran olin ainut ponityttö ja nuorin jälleen koko porukasta. Hyvin silti taisin mukana pysyä, ainakin näin itse luulen edelleen!


VUOSI 2009
Tää oli ensimmäisiä kertoja hevosen selässä jonkun ajan tauon jälkeen. Arviolta voisin heittää että ratsastamatta olin noin vuoden ajan vaikka joskus pyörin tallilla ihan vain maastakäsin työskentelemässä heppojen kanssa. Mietin myös silloin raviurheilun aloittamista, mutta sekin pääsi hieman jäämään. Näissä kuvissa ratsastin Nixi nimisellä lv (?) ruunalla joka oli itseasiassa tosi kiva ja siitä se ratsastusinnostus taas sitten starttasi uudelleen. ;)


Siinä sitten hieman erilaisempaa postausta jälleen, harmi vain etten löytänyt enempää noita vanhoja kuvia tai mitään muutakaan! :D


Tää loppuun vielä ihan pakolline <3 Vuodet 2005 & 2012 ! Sama paras heppa molemmissa!

3 kommenttia: