maanantai 13. tammikuuta 2014

92. Taas ratsailla

Järkkäilin & testailin Violan loimia huvikseni  ||  Viola maastokunnossa valmiina lähtöön!
Heipparallaa! Ihan suunnitelmien mukaisesti tää päivä menikin kokonaisuudessaan. Tallille pääsin joskus heti viiden jälkeen ja pimeää kerkesi tulemaan melkein heti ja päädyin sitten ensimmäisenä siivoamaan karsinan tuttuun tapaan samalla kun äidin kummityttö söi eväänsä, sillä oli aikaisemmin ollut valmennuksessa yhdellä shettiksellä. Haettiin sitten yhdessä Viola sisälle ja nopeasti harjailtiin ja laitettiin muutenkin kuntoon + heijastimet päälle.
Lähdettiin sitten ihan tollaiselle käppäilylenkille maastoilemaan. Äidin kummityttö käveli koko matkan melko reipasta vauhtia siinä vieressä kun itse istuskelin hepan selässä. Lenkki oli varmaan reilu 4-5km mittainen ja tosiaan käveltiin koko matka ja hyvä fiilis lenkistä kyllä jäi itselleni. Viimeinkin kun pääsin taas takaisin selkään niin oli hyvä aloitella rennosti.
Ja kuten varmaan huomasittekin, kaksi ylempää kuvaa on kännykällä äkkiä tallissa huonossa valossa napattuja. Taas kerran unohdin kiireessä lähdössä kameran kotiin... :D Katsoo jos huomenna vaikka muistaisin ottaa kameran mukaan ja saisin kuvattua jotakin! Huomenna yritän jaksaa/keretä myös kirjoitella parempaa postausta jos suinkin vaan kerkeän, keskiviikkona sitten viimeistään!

+ 100 lukijan erikoispostauksen kyselyn murskavoiton vei myday ja ajattelin kuvata sen teille perjantaina, jotenka siis viikonloppuna varmaan viimeistään kerkeän sen editoimaan tänne blogin puolellekkin julkaistavaksi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti