perjantai 3. tammikuuta 2014

84. Raviharjotuksia lisää


Moi taas! Tän päivän heppailuista ei nyt löydy mitään kuva-/videomateriaalia jotenka saatte tyytyä näihin pääasiassa eilisen kuviin. Blogger sai taas tehtyä varmaankin suurimmasta osasta sellaista hyvin tyypillistä pikselimössöä, mutta, koittakaa kestää jotenkin! Osittain saattaa kuvien laatuun kyllä vaikuttaa sekin että ei ollut eilen mikään kovin valoisa päivä: pilvistä ja hämärää. Lumet saisivat tulla jo maahan hiljalleen...

Tänään mentiin aikalailla samalla kaavalla mitä eilenkin kentällä. Heti alkukäynneistä lähtien Viola pääasiassa tuntui tosi rennolta ja mukavalta, normaalin tapaan hieman reippaalta. Kumminkin kun otin ohjat tuntumalle tuntui hevonen jännittyvän hieman enemmän ja se pyrkikin nopeuttamaan kävelytahtiaan ja tikittämään pientä raviaskelta, mutta hetken kävelyiden jälkeen se alkoi jälleen rentoutumaan ja kulkemaan myös huomattavasti mukavemmin. 
Ihan käyntiverkkana taivuttelin Violaa molempiin suuntiin volteilla ja muilla kaarilla tehden myös pysähdyksiä jarrujen testaamiseksi. Pysähtymisissä ei muutamaa kertaa lukuunottamatta ilmennyt mitään ongelmia ja taivutteluissa huomasin kuinka vasen kierros oli oikeaa heikompi.
Kävelyiden ja taivutteluiden jälkeen siirryttiin tähän yhteisen projektimme ravin pariin. Kerkesin oikeastaankin yllättyä että tänään heti alusta asti Viola tuntui yllättävän rennolta ja meni koko ajan vain parempaan suuntaan. Pieniä ongelmia oli oikeassa kierroksessa, mutta jälleen kerran pääty-ympyröillä ravi oli kaikin puolin suhteellisen rentoa ja reipasta, mutta hommaa sen suhteen on vielä aika paljon edessä. Eilen tämä kyseinen "harjoitus" ainakin osottautui hyväksi eikä tänäänkään ollut syytä pettyä! Ihan vaihtelun vuoksi otin myös kenttää ympäri muutaman kierroksen yhtäjaksoista ravia ja omaksi yllätyksekseni Viola ei pyrkinyt suorillakaan pätkillä liikaa eteenpäin joka on ihana juttu. Tyytyväinen oon jälleen tamman suoriutumiseen. :)

Huomiseksi koitan saada jonkun kaverin tallille mukaan tai edes jonkun kuvailemaan jos sitten saisi vaikka hieman uutta kuvamateriaalia ja ehkä videotakin! 
+ 101 lukijaa, kiitos kaikille <3 !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti