tiistai 31. joulukuuta 2013

81. Hyvää uutta vuotta!


Moi! Sain nyt uuden kameran eilen viimeinkii ja tää on ihana :D ! Voin luvata heti alkuun että nyt alkaa tulemaan usemmin parempilaatuisia kuvia blogiin ja samalla postaukset piristyvät vielä huomattavasti enemmän. Yritän sitten alkaa opettelamaan säätämään näitä asetuksia vielä hieman paremmin kohdilleen niin kuvatkin saattaisivat onnistua hieman paremmin. Kaiken lisäksi tässä kamerassa on vihdoinkin mahdollisuus saada hyvälaatuisia videoita, jotenka niitäkin alkaa tulemaan paaaaljon enemmän!

Tänään käytiin taas kunnolla pyörimässä kentällä. Käynnissä heti alkuunsa Viola tuntui onneksi mukavan reippaalta mutta silti jotenkin huomattavasti rennommalta mitä yleensä. Mikään kouluhevonen kun se ei ole mitää yrittää tehdä mahdollisimman paljon voltteja sun muita että sen saa taas taipumaan hieman paremmalla mallilla mitä nyt, jotenka ihan sen ajatuksen saattelemana tehtiinkin paljon voltteja ja muita taivutteluja kävelyjen jälkeen. Koitettiin myös pääty-ympyrällä ja pitkillä sivuilla ravipätkiä jotka meni sellaiseksi sähläämiseksi ettei mitään rajaa! Pitäisi saada karsittua se haluan-painaa-täyttä vaihe muualle...

Tosi kannustavaa tallilla oli myös kuulla miten jotkut sanoivat että tästä tää koko juttu lähtee. Oon usein onnistunut kuulemaan kuinka ihmiset alkavat heti aliarvioimaan toisia ja varsinkin lämminverisiä, jotenka oli ihan upeeta kuulla kuinka joku kannustavasti sano siinä että "kaikki lähtee ajan myötä varmasti onnistumaa, hevosella ainakin potentiaalia löytyy!" Kyl se saa vaa mielen hyväks ja innostusta yrittämään yhä enemmän ja enemmän.

+ Kuten saatoitte huomata, muutin blogin nimen takaisin alkuperäiseksi Pikkuvikoja.

Ratsastuskuvista vielä kiitokset kuuluu äitin kummitytölle joka oli mukana kuvailemassa! :)

Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille!
- Riina & Viola

8 kommenttia:

  1. viola on tosi söpö ja hienoja kuvia :) mä uskon siihen myös että kyl tost viel jotakii tulee ajan kanssa ihan varmasti!! älä vaa luovuta sen suhtee ollenkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Viola on ♥ Hah, kiitos, ja en oo luovuttamassa en! ;)

      Poista
  2. Ihana kuulla että Violalle kuuluu nykyään hyvää ja viihtyy uudessa kodissaan. :) Ennen oli ainakin tapana maastossa lähteä vetelemään jos oli tarpeeksi pitkä suora edessä :D Liekö sitten kiinni siitä että harvemmin liikutettiin. Tsemppiä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvin on viihtynyt koko ajan nyt uudessa kodissa, että siitä ei ainakaan mitään huolta! :D

      Poista
    2. Vähän myöhässä nyt tämä, sori:D

      Poista