lauantai 4. tammikuuta 2014

85. Hepan hermot koetuksella?

DSC00571muoks

Moi! Päätin heti aamusta jo että tänään mentäisi hieman rennommalla ohjelmalla liikutuksen puolessa ja päädyinkin hyvän ilman saattelemana kävelylenkille. Lähdettiin yli tunnin mittaiselle
rennolle kävelylenkille eri maastoreiteille joihin tutustuttiin samalla hieman tarkemmin ja pääasiassa matka meni oikeastaankin ihan hyvin vaikka muutamia ongelmia kohdattiinkin.
Ensimmäisenä Viola hermoili ja säikkyi sitä kun jostakin kauempaa aivan yllättäen alkoi kuulumaan moottorisahan tai sirkkelin metakkaa. Vähän se pomppi siinä rauhattomana mutta tästä ongelmasta selvittiin loppujen lopuksi kunnialla läpi. Seuraavaksi kun päästiin metsään se säikähti yllättäen paikallaan olevaa autoa ja hermoili seuraavaksi sen takia. Viimeisenä kun takaisin päin tallille tultiin niin silloin säikähtämistä en ihmetellytkään: joku auto kaahasi täyttäkamalaa ääntä pitäen.
Kuvia en saanut otettua lenkiltä kameran unohtuessa talliin kaappiin......

Huomasin tänään myös aamulla että Viola on onnistunut hankkimaan yhteensä neljä haavaa takasiin kinnerten kohdille. Niitä kun putsailin niin se ei nähtävästi tykännyt ollenkaan ja ilmaisi asian aika vahvasti ilmaa potkimalla. Sain onneksi kumminkin haavat puhdistettua ja päälle laitettua vielä sitten tervalaastarit niin jos ne vaikka hiljalleen lähtisi paraantumaan päin... :)


Ja en nyt tiedä miten tää onnistuu, mutta koitan ladata näitä kuvia enemmänkin Flickrin kautta jos niiden laatu paranisi edes hieman, sillä blogger onnistuu saamaan niistä usein pikselimössöä tai kovin rakeisia!



DSC00569muokskolllllaaasi

Oon jotenkin hieman kaljurotan näkönen tossa vikassa kollaasissa ilman meikkiä! :D

4 kommenttia: