maanantai 20. tammikuuta 2014

96. Kylmää, kylmää, kylmää



Heippa! Tänää pakkasta oli taas aika paljon ja koko viikolle oli luvattu tosi kylmää ilmaa, jotenka senkin puoleen mennään helpommalla tällä viikolla. Tänään alotettiin jo ihan suosiolla sillä linjalla. Uusia kuvia ei taaskaan tullut, sillä periaatteessa olisin kerennyt jo valosan aikaa ratsastamaan mutta jäin odottelemaan josko kaverini olisi tullut mukaan, mutta olikin tullut sitten kuumeeseen mulle ilmoittelematta aikasemmin mitään...
Mutta joo, asiaan. Käveltiin kentällä alkuun ihan kunnon pitkät alkukäynnit ja Viola tuntui tosi jäykälle ja ei alkuunkaan jaksanut keskittyä askeleisiinsa joka taas näkyi pienenä, epämääräisenä kompurointina. Kun otin ohjat tuntumalle niin jollakin tapaa Viola tuntui heräävän hieman vaikkakaan ei jaksanut siltikään keskittyä vaan tuijotteli jatkuvasti tarhassa olevien hevosten suuntaan minkä vain kerkesi ja pystyi. Taivuttelin ihan kunnolla volteilla ja tehtiin sitten myös hieman kiemurauraa joka sujui yllättävän hyvin vaikka hiomista löytyykin vielä. Jäykkyys ei tuntunut helpottavan vieläkään vaikka miten taivuttelun ja kokeilin erilaisia temmonvaihteluja, saati keskittyminen sitten olisi palannut. Jossakin vaiheessa sitten huomasin että yksi suokkiruuna oli tullut langoista läpi ja siinä menikin taas aikaa että se saatiin kiinni... Loppuun otin ihan 1-2 lyhyttä ravipätkää ja sen enempää en laittanut Violaa ravaamaan kylmän ilman takia ja jatkoin edelleen taivutteluja hieman.

Vielä vähän muuta aihetta, sillä oon pidemmän aikaan yrittänyt koodailla noita kuvien välejä pienemmäksi. Mulla ei se onnistu, vaan tekstin väli pienenee, onko jollakin samaa ongelmaa havaittuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti