sunnuntai 5. tammikuuta 2014

86. Kiukkusta porukkaa satulan molemmin puolin

DSC00646muoks

Moikka! Ei tänään vaan ollut meidän päivä. Viola oli ihan tajuttoman huonolla tuulella ja voi olla että kuskikin oli vähän kiukkuna selässä jotenka oletettavastikkin koko ratsastaminen meni melko sähläykseksi muutamia hyviä pätkiä lukuunottamatta.
Alkukäynneissä - kuten normaalistikkin - Viola oli tosi rento ja yllättävän hyvin myös kuulollakin ja keskittyi selvästi kaikkeen tekemiseen vaikka välillä se seurasi aktiivisesti myös tarhojen suunnalla pyöriviä heppoja. Ohjat kun otin tuntumalle niin ilmeisestikkin jalkoja poltteli päästä ravailemaan, eli energiaa löytyi aika paljolti eilisen rennomman päivän jälkeen. Tehtiin ympäriinsä voltteja ja pysähdyksiä tällä kertaa enemmän voltteja ainakin vasempaan suuntaan joka taipumisen kannalta on huomattavasti heikompi mitä oikea. 
Sitten lopulta kun alettiin hiomaan ravityöskentelyä niin alkuun Viola ravasi jälleen kerran tosi nätisti, mutta heti kun nostettiin ravi uudestaan niin kaikki keskittyminen ja muu oli tipotiessään. En tiiä mikä sille sitten tuli, mutta ihan yllättäen Viola alkoi sähläämään jotakin omiaan; yrittikö sitten ehkä vain pelleillä ja testailla? Muutamat ravipätkät saatiin onnistumaan pääty-ympyrällä ja pitkillä sivuilla, mutta suurin osa kumminkin tuntui menevän ihan penkin alle!
Loppukäynneissä Viola päätti laittaa kunnon shown pystyyn taas kun Veera (pikkusisko) pääsi ratsastelemaan käynnit. Osasyynä siihen saattoi olla että suokkiruunat tulivat sitten kentälle samaan aikaan, mutta pääasiassa pienen oikuttelun jälkeen se käveli Veerankin kanssa hyvin...
Ehkä huomenna menee sitten paremmin! :D

DSC00645muoksDSC00635muoks
DSC00633muoks
DSC00632muoks

2 kommenttia:

  1. miksi ratsastat niin lyhyillä jalustimilla :o ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on jotenkii paljo helpompi tän kanssa ainakii ratsastaa lyhyemmillä jalustimilla. Jotenkii pitkil on omasta mielestä kamalan vaikee ratsastaa... Saattaneet johtua siitä että oon viimeset 2 vuotta ainakin tunneilla ratsastanut aina lyhyillä jalustimilla miten on kehotettukkin siellä aina. :D

      Poista