torstai 2. tammikuuta 2014

83. Treeniä, treeniä


Moikka! Jäi aika hyvä fiilis tänpäiväsen ratsastelun jälkeen kaikin puolin! Viola oli reipas mutta siitäkin huolimatta kuulolla lähes joka jutussa ja sain olla tosi ylpee jälleen kerran sen käyttäytymisestä. Alkuun kävelin ilman satulaa ja taivuteltiin + tehtiin pysähdysharjotuksia käynnissä ja jo siinä vaiheessa Viola oli rento ja kuulolla ja keskittyikin aika hyvin olennaiseen asiaan joka siinä vaiheessa oli pysähdykset. Volteillakin se alkaa hiljalleen taipumaan paremmin ja paremmin.
Ravityöskentelyä tehtiin varmaankin 15-25 minuuttia. Päätin tehdä kaikkia erilaisia käynti-ravi-käynti siirtymisiä reilun kokoisella pääty-ympyrällä jonkin aikaa molempiin suuntiin. Pääty-ympyrän valitsin ihan vain sen takia, että suorilla pätkillä Viola nyt on ainakin pyrkinyt lähtemään painamaan mahdollisimman kovaa vain eteenpäin. Ympyrällä se oli siis helpompi jollakin tapaa pitää toistaiseksi vielä hallinnassa. Siirtymiset sujuivat ihan hyvin vaikka pirtee hevonen olikin. Ravi nyt vielä ei ole mistään parhaimmasta päästä mutta sitä yritetään nyt treenata myös avun kanssa jotta pääsisi kehittymään parempaan suuntaan ja tietenkin kehittymään!
Molempiin suuntiin tehtiin pääasiassa onnistuneesti siirtymisiä jonka jälkeen ravasin muutamia pidempiä ravipätkiä yrittäen samalla tehdä aktiivisesti puolipidätteitä selästä käsin. Viola pääasiassa keskittyi siinä vain juoksemiseen mutta ymmärsi myös aina välillä _keskittyä_ omaan tekemiseensä ja muhun selässä.

(En sitten yhtään ymmärrä mitä tän videon laadulle kerkes tapahtumaan! :o)

9 kommenttia:

  1. Siis tosi kiva tää blogi! Kirjotat kivasti, kuvat on suht. hyvä laatusia samaten videot. Ja et kirjota liian vähää tai liikaa, vaan juuri semmoisen määrän minkä jaksaa sujuvasti lukea. :) Meet tosi hyvin Violalla! :))
    Liityin, ja on kyllä niin kivan olonen että uskon jääväni seuraamaan ihan että minkälaisia seuraavat postaukset on. Varmaan kommentoinkin ;)


    http://littleponyella.blogspot.fi/ Katsoisithan edes? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla välillä tällästäkin kommenttia! Kuvien laatuun yritän panostaa vielä entistä enemmän kunhan opin asettamaan uuden kameran asetukset aina kohdilleen ja videoihin yritän panostaa samaten. Ja käyn toki kattomas blogisi! :)

      Poista
  2. Kysyn ihan mielenkiinnosta että onko tuohon erityinen syy miksi menet ilman satulaa ? Olen seuraillut teidän menoa Violan saapumisesta asti, sulla on kiva blogi. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun menin tosi useesti ilman satulaa ihan vain sen takia kun oikeeta satulaa ei ollut vielä löytynyt. Nykyisin ilman satulaa menen ihan vain vaihtelun vuoksi aina välillä ja samalla kehitän tätä omaa tasapainoani siellä selässä paremmin. Ja kiitos! :)

      Poista
  3. Liityin lukijaks, kiva blogi :D

    http://tiiajamaistro.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :D Sun blogis lukijana oon ollu jo jonkun aikaa. :)

      Poista
  4. Naatti on ihanainen kun se vaan viipottaa, pikkunen ;-) <3

    VastaaPoista