torstai 16. tammikuuta 2014

94. Kuulumisia jälleen viimepäiviltä

TIISTAI 14.1
Mun luokkakaverini tuli mukaan tallille katsomaan millaisesta hevosesta sille oon aina koulussa onnistunut puhumaan. Osittain nappasin hänet mukaan ihan vain että saisin sen heppakammon pois ja taisin jollakin tapaa jopa onnistua! Tallilla ollessamme Viola käyttäytyi asiallisesti (ainakin jonkin aikaa) kun mun luokkalaiseni teki siihen vähän tuttavuutta mm. taluttamalla ja harjailemalla - uskalsi antaa herkunkin!
Kentällä menimme alkuun ihan rennosti vain käynnissä taivutteluja sun muuta vastaavaa mitä normaalistikkin, lyhyesti sanottuna verkkailtiin. Silloin Viola tuntui vähän jäykältä ja jollakin tasolla epävarmalta, mutta muutamien taivutuskertojen jälkeen homma lähti luistamaan ihan hyvin. Ravipätkät menivät taas vain sähläämiseksi ja siitä nyt ei ole mitään sen kummempaa sanottavaa edes, mutta loppuun päätin kumminkin hieman juoksuttaa heppaa reilu kymmenen minuuttia.




KESKIVIIKKO 15.1
Eilen sain yllättäen lähteäkkin tallille vaikka aika puolikuntoisena lähdinkin. Alunperin mun serkun piti käydä liikuttelemassa Viola, mutta ei sitten päässytkään tulemaan satuttaessaan itsensä jotenkin. No, parin minuutin varoitusajalla vaihdoin vaatteet ja äidin kyydillä lähdin tallille.
Itse olin ihan puolikuntoisena flunssan kanssa niin ajattelin että voitaisi mennä köpöttelylenkki maastossa Violan kanssa ja samalla tulisi myös hieman vaihtelua.
Äiti tuli sitten koiran kanssa lenkille mukaan ja lähdettiinkin kaikki yhdessä kävelemään pientä lenkkiä ja matkaan meni aikaa joku reilu 40-45 minuuttia yhteensä. Koko matkan ajan Viola käyttäytyi todella hyvin ja kulki muutenkin rennosti jälleen kerran. Yhdessä vaiheessa kumminkin haukkuvia koiria tuli vastaan ja siinä vaiheessa Viola sitten vähän säpsähti, mutta siihen se sitten kumminkin jäi eikä loppumatkassa ollut enään yhtäkään ongelmaa.


TORSTAI 16.1
Tänään mentiin pääasiassa aikalailla höntsäten ilman satulaa kentällä kerrankin valoisan aikaan! Pitkän aikaan tein ohjastuntumalla käynnissä taivutteluja ja pidemmän aikaa taas Viola tuntui melko jäykältä ja "jäkitti" selkääkin hieman, mutta se onneksi kumminkin rentoutui heti tehtäviä tehdessä ihan entiselleen. Pysähdykset ja kaikki onnistuivat ihan hyvin, eikä niissä nyt sen kummemmin edes valittamista löytynyt. Muutaman ravipätkän nostin myös ja ne jäivät vain aikalailla kokeiluiksi, sillä oma tasapaino selässä meinasi ravatessa pettää heti varsinkin kun Viola pääsi vauhtiin.... :D


Ja huomenna nyt kuvailen teille sen myday videon, jotenka sekin tulee aika varmasti ilmestymään blogiin viikonlopun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti