torstai 23. tammikuuta 2014

97. Kuulumisia kylmän keskeltä


Heipparallaa! Tiistaina ajattelin mennä hieman rennommin Violan kanssa kentällä ja vaihtelun vuoksi taas ilman satulaa, sillä suunnitelmissa olikin mennä ihan vain rauhallisesti viileän ilman takia. Alusta asti Viola toimi tosi mukavasti, rentona ja taipuikin yllättävän hyvin jo volteilla ja muilla kiemuroilla. Hieman se vierasti ehkä sitä kun istuinkin selässä taas ilman satulaa, mutta sekin loppui hetkessä kun heppa hyväksyi jutun.
Päätin sitten myös lisäksi kokeilla viimeinkin varovasti ravailla ilman satulaa (ravi kun ei ainakaan vielä ole mikään mahtavin) ja hyvin pysyin selässä vaikka meno näyttikin suoraan sanottuna aika järkyttävälle kun itse ei kerennyt miettimään enään miten siellä istuu... Pääasia kumminkin etten heti löytänyt itseäni kentältä makaamasta!


Tänään oli jälleen kerran ihan tajuttoman kylmä ja tehtiin kentällä taas hieman käyntijuttuja. Yllätyin ihan positiivisesti kun Viola taipuikin jo heti ekoilla volteilla hyvin vasempaan kierrokseen ja siitä positiivisin mielin siirryttiin oikeaan kierrokseen ja sekin meni paremmin kuin osasin kuvitella! Käveli myös jälleen todella nätisti kaikkien remmejen kanssa niistä enään sen kummemmin välittämättä, jes. Hiljalleen oppinut myös käyttämään selkää enemmän ja asettelee jalatkin muutenkin jo paremmin, ainakin Viola tuntuu ihan eri hevoselta verrattuna vaikka aikaa kuukausi sitten!
Muutenkin tänään Viola liikkui ihan supernätisti vaikka itse en kyennyt toppautumisesta huolimatta ratsastamaan mitenkään kovin pitkään ulkona. Sellanen fiilis todellakin tuli että olisi tehnyt mieli ratsastaa vielä vaikka kuinka paljon, mutta pakkanen vain ei antanut periksi ja sormet jäätyivät ihan. Hyvillä mielillä jäänkin odottelemaan Sunnuntain ratsasteluja, sillä huomenna lähden kisaamaan Ouluun ja palataan sieltä vasta Lauantai-iltana... Sunnuntaina nappaillaan myös kaverin kanssa mahdollisimman paljon kuvia, jotenka saatte ehkä kuvapostausta ratsasteluista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti