tiistai 24. kesäkuuta 2014

150. Kesäkengät


Jees, heippa taas! Muutaman päivän taas on ollut hiljaisempaa ja tuossa ylempänä on joitakin vanhempia ratsastuskuvia joltakin kerralta kun olin saanut kuvaajan mukaan. Muistaakseni tein tuolloin joitakin väistöjä ainakin käynnissä mitkä taisivat mennä ihan hyvin muiden kuvien ilmeistä päätellen, hah.

Joka tapauksessa tänään oli Violalla nyt kengitys. Violalle laitettiin nyt viimeinkin kesäkengät jalkaan kun kengittäjä saatiin kiinni (ja nopeasti muuten tulikin kun eilen soitettiin!). Kavoista kuului vain pelkkiä kehuja; kanta alkaa pikkuhiljaa kasvamaan oikein alemmaksi ja kavioaines pelkästään on jo todella hyvää mitä kavio tuottaa - jes! Kuulemman tämä on joku about reilu vuoden kestävä prosessi saada kaviot paremmalle mallille, mutta ei meillä mikään kiire niiden suhteen ole. Nyt saatiin siis katkennut kenkäkin muualle jalasta ja ehjät tilalle, jotenka treenaaminen voi taas jatkua hieman paremmin tuloksin mitä aikaisemmin. Koko kengityksen ajan Viola oli tosi nätisti ja meinasi nukahtaa jatkuvasti - voi sitä haukotusten määrää.... Ainut on vain että takajalkojen kanssa kengitys on hieman vaikeampaa, mutta hiljalleen sekin alkaa helpottua kun ei heppa enään aro naulojen naputtamista läheskään niin pahasti mitä ensimmäisillä kerroilla meidän taipaleemme alkuajoilla. :)

Mun piti tänään jo kuvata teille myday'tä tänne, mutta arvatkaapas vaan unohdinko jo heti aamulla alkaa kuvaamaan? :D No, huomenna yritän jotenkin muistaa kuvailla että saisin sen edioitua ja ladattuakin mahdollisimman nopeasti, sillä jo pidemmän aikaa oon yrittänyt muistella toteutella sitä ja nyt ei ainakaan ajasta olisi kyse....

Palaillaan taas!

1 kommentti:

  1. jee maydayta :D ja kiva kun teilläkin menee hyvin :)

    VastaaPoista