perjantai 20. kesäkuuta 2014

149. Paluu bloggauksen maailmaan...

Oho! Oon tainnu jäädä tälläiselle pienelle "kesälomalle" tän blogin suhteen myös taas, sillä päivittely nyt on ollut tosi epäaktiivista jälleen kerran ja syvät pahoittelut siitä. Nyt kuitenkin alkaa täälläkin kuulumaan taas enemmän meidän - oikeastaankin Violan - kuulumisia jälleen kerran!


Mitä meille kuuluu? Viola on päässyt nyt hieman rennommalla liikutuksella tälläisen yhden "jakson" ajan jonka se laitumella on viettänyt. Lähinnä ollaan maastoiltu ahkerasti ihan kävellen ja selästä käsin reippaampia lenkkejä ja oon kentällä myös irtojuoksutellut jonkin verran jolloin aika usein ollaan haettu sitä laukkaa joka alkaa irtona sujumaan jo tosi tosi hyvin! Viola laukkaa tosi hallitusti ja rauhallisesti, toisin tietenkin löytyy myös niitä pätkiä joissa se kaasuttelee minkä pääsee.... :D Ihan hyvä sekin että pääsee energiaa satunnaisesti purkamaan tälläkin tavalla - on se ainakin kivaa katsottavaa. Kevyellä siis ollaan pääasiassa menty jonkin aikaa, hengailtu maastakäsin juttujen parissa ja selästä käsin käyty kunnon maastolenkkejä ympäri metsiä mitä nyt tallin läheisyydestä löytyykään ja ötököistä huolimatta ihan kivaahan se on oikeasti ollut.

Nyt ollaan molemmat uudella motivaatiolla palattu pikkuhiljaa taas kenttätyöskentelyn pariin viimeinkin. Tarkoituksena olisi seuraavaksi projektiksi ottaa taas niitä laukannostoharjoituksia kun se alkaa kuitenkin maastakäsin sujumaan rutiininomaisesti jo sen verran hyvin, että voisi olla aiheellista jälleen kokeilla sitä selästä käsin. Onneksi meidän tallilla kenttäkin on hyvin pitkä, jotenka tilaa siinä on kokeilla nostella laukkoja! Tänään toisin huomasin että Violan kenkä on jalassa kiinni sen verran huonosti, että yritän saada kengittäjää kiinni...

Ja hyvää juhannusta meiltä teille kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta teillekkin! :)

    VastaaPoista
  2. Eli Viola siis nostaa laukat maastakäsin? (Ai liinassa?) Hyyvä juttu! Ihanasti ootte edistyny Violan kanssa, ootte ihan mahtava pari! :) Hyvää juhannusta sullekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostaa liinassa ja myös irtona "laukka" käskyllä tosi nätisti! :) Ja kiitos <3

      Poista