lauantai 7. kesäkuuta 2014

148. Oripojat laitumelle!


Tänään käytiin tsekkaamassa millaista meininki on kun nuoret oripojat pääsevät pitkän talven jälkeen laitumelle aloittamaan muutaman kuukauden laumaelämän. Lähdettiin kotoonta matkaan jo heti ennen aamu kymmentä ja matkalla otettiin Maria mukaan, jonka jälkeen käännettiin suunta kohti Miehikkälää. Siellä oltiikin heti yhdentoista jälkeen ja mentiin etsimään hyvä paikka jostakin aidan vierstä, seurailtiin heti (oikeastaankin kuunneltiin) mitä hevosista kerrottiin ja katsottiin kun ne taluteltiin yksi kerrallaan suurelle laitumelle. 16 hevosen lyhyen esittelyn jälkeen hepat päästettiin yhtä aikaa irti ja sen jälkeen meno olikin jo aikamoista! Oli kyllä tosi kiva päästä katsomaan välillä tälläistä hieman erilaista tapahtumaa ja ihan näkemisen arvoinen juttu olikin.
Nyt pakko vielä sanoa että pahoittelen suuuresti näidenkin kuvien rakeista laatua, sillä en tosiaan ymmärrä mitä ihmettä blogger niille aina tekee! Muokkauksenkin aikana/jälkeen kuvien laatu on edelleen hyvä mun silmään ainakin, mutta heti tänne laitettaessa se laatu menee... No, ihan kamalaksi.

Joka tapauksessa, koitan palailla seuraavaksi Violan kuulumisien parissa ja pyrin taas kirjoittelemaan aktiivisemmin! Kuitenkin, mikä oli lempi kuvanne? Oletteko käyneet seuramassa varsojen laitumelle pääsemistä? 

4 kommenttia:

  1. lemppari oli ehka vika kuva :3

    VastaaPoista
  2. onko sulla jossain lisää näitä kuvia:) ? kiva olisi katsella lisää! T. welshin omistaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla niitä koneella aika kasa, jotenka voin lähetellä sulle niitä vaikka sähköpostiin jos kiinnostaa? :)

      Poista
    2. joo laita varsasta numero 9 (Dancing amaranth) ja katja_96@hotmail.com

      Poista