sunnuntai 15. joulukuuta 2013

77. Vieras ratsastaja -videokooste



Videokooste tältä päivältä kun Tua kävi ratsastelemassa Violalla hieman pellolla... Itsehän en edelleenkään voi ratsastella kunnolla kyljen murtuman takia varsinkaan ilman satulaa, jotenka pääasiassa muut hoitavat ratsastaen hepan liikuttelut nyt... :) Ja edelleen kuvailen Ipodillani, sillä kameralla ei saa videoita otettua ollenkaan. No, koitetaan kestää vielä hetki tätä Ipod -laatua, sillä saan vielä joulun jälkeen kameran jolla saa sitten videoita otettua paremmin!

7 kommenttia:

  1. Siinä onkin sitten työnsarkaa!

    VastaaPoista
  2. Miksi loimi ratsastaessa? ihan mielenkiinnosta kysyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevonen tuli aikasemmasta treenistä hieman hikiseksi, jotenka loppukäyntejen ajaksi ajateltiin heittää loimi selkään koska ulkona oli kumminkin pakkasta. Loimen kanssa käveleminen on myös ratsastajalle ton selän kanssa myös hieman varmempi istua. :) Fleeceloimi ajateltiin kyllä ekana laittaa mutta en sitten sitä löytänyt niin tohon tyydyttiin.

      Poista
    2. me käytetään ainakii aina loimii loppu-/alkuverryttelyis

      Poista
  3. Loimi tais vähä päästä valahtamaa ja ihanan näköne Viola kun painaa tota ravia tuolla!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomattii itekkii tallis et loimi pääs vähä vääntymää selässä :D Ja Tua anto Violan painaa sitä ravia pellolla ku heppa parka oli iha energiaa täys taas vaihteeks. Pääsipäs ainakii tarpomaa "lumihangessa" kunnolla ja tekeekin varmasti iha hyvää!!

      Poista