perjantai 6. joulukuuta 2013

73. Luukku 6 : Tavoitteet vuodelle 2014

Joulukalenteri starttasi Sunnuntaita 1.12 ja jatkuu aina jouluaattoon asti vaihtelevin erikoispostauksin ja videopostauksin. Kuudennessa luukussa tutustutan teidät ensivuoden tuleviin tavoitteisiin joita olen itsekseen mielessäni onnistunut laatimaan jo valmiiksi.



Ensi vuodelle ollaan asetettu aika pienet tavoitteet ihan vain sen takia, että ne olisi varmasti tavoitettavissa. Ensimmäisenä yritän tähdätä siihen, että saamme Violan kanssa molemmat kunnon luottamussuhteen toisiamme kohtaan. Aina se on kivempi ratsastaa ja viettää aikaa hevosen kanssa kun molemmat tiedetään että toiseen voi varmasti luottaa ja se on oikeasti hieno tunne kun ymmärtää luottavansa monta sataa kiloa painavaan suureen ja arvaamattomaan eläimeen! Kunnon luottamuksen kanssa myös työskenteleminen on myös paljon mukavampaa ja muidenkin tavotteiden kanssa onnistuminen on todenäköisempää.



Kehitytään parina. Kun luottamus on saavutettu ja molemminpuoleinen aletaan tähtäämään siihen että kehitytään yhdessä, parina, koko ajan parempaan suuntaan! Violassa on potentiialia vaikka mihin ja kun joskus vielä opin ratsastamaan sitä kunnolla niin yritetään täysillä kehittyä ratsukkona keskenään kaiken kanssa. Mistä sitä tietää mitä kaikkea voimme saavuttaa vielä...




Illalla saatte taas hieman kuulumispostausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti