sunnuntai 17. marraskuuta 2013

61. Kotona taas

Jes, kotona taas viimeinkin pitkän leiriviikonlopun jälkeen!
Perinteiden mukaisesti meillä leirillä jäi jälleen kerran yksi jää välistä kokonaan, joka sattumoisin oli jälleen se viimeinen jää. Ensimmäisenä huomattiin että ulkona tuuli oikeasti hyvin kovaa ja lopulta kun lähdettiin hakemaan kamoja huoneista sähköt katkesivat. Pari kaveriani kerkesivät mennä jo hissiin ja ovi jäi onneksi raolleen niin että he pääsivät kaikki sieltä pois, muuten olisivat jääneet hissiin jumiin.
Sähköt katkesivat pitkäksi aikaa koko paikasta eikä itseasiassa missään ollut valoja tms. Jäälle ei siis päästy kun akkuvaloistakin akku kerkesi loppumaan nopeasti kun paljoakaan eivät olleet ladanneet. Sähköt palasivat varmaankin 5 minuutiksi jonka jälkeen ne katkesivat taas.
Pysähdyttiin kotimatkalla ABC:llä ja yllätys yllätys; myös siellä sähköt poikki. Ostettiin syömiseksi sitä mitä vain löytyi ja hetken päästä sähköt palasivat sinnekkin juuri kun oltiin lähdössä jatkamaan matkaa. No, jokainen ryntäsi kauppaan ostamaan mättöjä matkalle jonka jälkeen lähdettiin taas jatkamaan matkaa. Huomattiinkin hetken päästä että sähköt katkesivat ABC:ltä heti lähdön jälkeen, eli kerettiin juuri sopivasti käymään kaupassa.

Huomenna alkaa sitten taas paluu arkeen ja heppapostauksia alkaa taas tulemaan lisää ja toivottavasti myös kuvia! Muutama pari vuotta vanha luistelukuva nyt...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti