perjantai 28. helmikuuta 2014

118. Kosmetiikkaa Violalle


Heippa! Ratsastaminen meni tänään taas pääasiassa ihan normaalilla meiningillä, hieman rennommin taivuttelin mahdollisimman rennoksi hevosen volteilla, suurilla ympyröillä, kasilla ja kaarilla + kiemuraurilla. Itseaissa homman lähtiessä luistamaan kunnolla Violakin alkoi hiljalleen rentoutua vaikka kyttäsikin alkuun tosi epämukavasti kentän päädyssä olevan kuusiaidan suuntaan... Tehtiin myös hieman peruutuksia ja pysähdyksiä jotka onnistuivat jollakin tapaa ihan mukavasti, vaikkakaan jarrut eivät tänään toimineet ihan normaaliin tapaan.
Oon pidemmän aikaan kerennyt miettimään jo sitä, miksi ihmeessä jotenkin varsinkin vasen takanen on tuntunut tosi jäykältä. Yhtä toista hevosta tuli sitten katsomaan tuttu hieroja joka samalla pyynnöstä sitten tsekkasi Violan peräpään mahdollisten jumien varalta. Siinä sitten jännättiin mitä mahdollisesti paljastuisi, mutta mitään jumeja hieroja ei ainakaan tunutnut löytävän vaan kehotti vielä kahta ahkerammin vain venyttämään liikutuksen jälkeen takajalkoja varsinkin! 
Violan vasemmassa silmässä on aina välillä ollut eräänlainen kalvon tapainen vaaleanharmaa pinta jonka oon huomannut ihan pidemmän aikaan. Oon kumminkin aina luullut että se olisi vain valo mikä vääristää asiaa niin, mutta selvisikin että ripset onkin kääntynyt enemmän alaspäin ja ärsyttävät silmää aina osuessaan siihen. No, onneksi on keksitty ripsentaivutin jolla sitten saan alkaa taivuttelemaan hepan ripsiä jos vaikka silmäkin pysyisi paremmassa kunnossa sen myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti