lauantai 15. helmikuuta 2014

112. Jonkinlaista "hyppelyä"

Näissä kuvissa tapahtuu joissakin sitten aina jotakin NIIN outoa, tilannekuvia!! :D

Heipparallaa! Ruudun tällä puolella istuu tällä hetkellä TODELLA iloinen hevosenomistaja ja osittain myös yllättynytkin, jesjes. Heti alkuun kiitän Mariaa jälleen kerran kaikista näistä kuvista jotka tässä postauskessa esiintyvät... Eikä kuvaaja tainnut ainakaan monille yllätyksenä tullakkaan!

Joka tapauksessa, tänään tehtiin vauhteluksi jälleen pienimuotoista estetreeniä. Alkuun lämmittelin/verkkailin Violan ihan kunnolla kun Maria oli sisällä puhumassa kännykkään ja siivosi karsinaa. Tein lähinnä reippaassa ja mahdollisimman hyvin pyörivässä ravissa paljon voltteja ja pääty-ympyrällä, sillä yhtä toista suokkia juoksutettiin toisessa päädyssä samaan aikaan. Alussa oli hommaa saada Viola hereille ja liikkeelle kunnolla, mutta hyvin ravi lähti loppujen lopuksi sitten herättelyiden jälkeen pyörimään.
Myöhemmin kun tämä Lego suokki lähti muualle niin pääsin ravailemaan koko kenttää ympäri taas ja Mariakin tuli hetken päästä takaisin kentälle siirtelemään puomit ja estetolpat oikeille kohdilleen.
Aloinkin sitten Marian valvovan silmän alla menemään puomiviuhkaa ensin käynnissä oikeaan kierrokseen, muutaman erimielisyyden kanssa. Viola pitkään vänkäsi muualle ja oikaisemaan puomit, mutta lopulta Maria tuli kävelemään vierssä ja sen jälkeen päästiin myös kahdestaan yli. Jatkettiin sama myöhemmin ravissa ja mukaan lisättiin kahden estetolpan välissä oleva puomi. Viola ylitti odotukseni ja oli oikeastaankin tosi rento tehtävien aikana enkä ainakaan hevosen toiminnasta löytänyt sen suurempia ongelmia! Nostettiin puomi lopulta pieneksi kavaletiksi jota lähdettiin menemään suoraan ravissa ja ihan yllätyksenä Viola alkoi oikeasti hyppäämään sen yli, jotenka kavaletti-/puomitreeni menikin jo ihan hyppelyksi. :D En itse osannut varautua tähän juttuun joka näkyykin jo kuvista aikalailla...
Sama myös vasempaan kierrokseen, ensin vain laitettiin puomi maahan. Viuhka osottautui vasempaan kierrokseen oikeastaankin melko vaikeaksi ja jankattiin sitä hetken aikaa ja lopulta saatiin se kerran menemään ihan menettelevästi ravissa. Sen jälkeen siirryttiin taas kerran kavaletille jota Viola hyppeli edelleen kuin mitäkin korkeaakin estettä, ainakin meillä oli hauskaa!

2 kommenttia:

  1. Etkö ole hieman pitkä Violalle, meinaa polvet menee aika reippaasti etukaaren yli vaik lyhyet ovat muutenkin muttamutta.. Ethän ota pahalla :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeestaan nää itseeni ainakaan liian pitkänä Violalle. Yksi juttu saattaa olla tuokin että mulla oli oikeasti ihan superlyhyet jalustimet tossa ratsastaessa ja muutenkin ei sitä tiedä miten noi kuvat joskus tuppaa hämäämään... Ainakin itse koen olevani ihan sopivan mittainen.

      Poista