tiistai 4. helmikuuta 2014

104. Revittelyä pellolla


Heippa! Tänään tosiaan käytiin nyt ekaa kertaa vuoden aikana pellolla vähän purkamassa ylimääräistä energiaa muualle ja itseasiassa oli ihan superkivaa! Blogger väänsi kuvat jälleen kerran tosi rakeisiksi, joten koittakaa kestää nää kuvat...
Pääsin tallille Vilman kanssa (kiitokset kuvista!!) ihan valosan aikaa, vaikka koko päivän onkin ollut pilvistä ja sen puoleen ei niin valoisaa mitä olisi voinut olla. Lähdettiin melko nopeasti sitten pellolle jossa alkuun otettiin ihan hyvät alkukäynnit joita pellolla jatkettiin. Ravailin muutaman ympyrän molempiin suuntiin taivutellen vähäsen ja tutustuttiin samalla pellon pohjaan joka kyllä oli aika hyvässä kunnossa. Sen jälkeen alettiin sitten ravaamaan ihan täyttä pitkiä suoria joissa itse sitten istuin kevyessä istunnassa kun se tuntui kaikkein parhaimmalta. Muutama ihan tosi kiva pätkä saatiikin vedettyä ennen kuin Viola tajusi innostua jutusta niin että veti pään hetkessä alas tehden samalla jonkun ihme pompun sivulle tai jonkinlaisen pukin ja lensin sitten ihan varottamatta alas! Tällä kertaa hevonen jäi kumminkin tuijottamaan mua siihen eikä lähtenyt enään muualle... Katsotaan jos vaikka ensi viikolla viimeistään uusiksi taas, sillä Viola meni ihan loistavasti koko ajan. :)

Kuvattiin Marian kanssa eilen pitkä videopostaus tallipäivästä ja koitan lisäillä sen tänne blogin puolelle vaikkapa jo huomenna jos saan koko jutun editoitua... Palaillaan kumminkin!

2 kommenttia:

  1. oh mi god selitän kaikkee iha sekalaist siin videos :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näkisit mut siin alus ku selitän jotai iha omiani ja epämääräsesti heiluttelen käsii.. :D Taidankii julkasta sen vast loppuviikost!

      Poista