keskiviikko 14. elokuuta 2013

9. ¡Hola!

Tosiaan, tänään oli ensimmäinen varsinainen koulupäivä ihan lukkarin mukaan ja se tarkotti minun kohdalla sitä, että Espanjan tunnitkin alkoivat, jes! Yksi haittapuoli niissäkin on se, että käyn samoilla tunneilla mitä pitkäaikainen ''vihamies'' myös, josta pääsin nyt viimein eroon kun yläasteelle siirryttiin... Sekin ilo loppu siis lyhyeen.
Tässä päivässä nyt ei sen kummemmin mitään kerrottavaa taida olla ja voi olla, että kuviakaan ei ole... :/ Sen nyt voin mainita että illasta olin taas luistelemassa jäällä ja kieltämättä kurkku on vähän epämukavasti kipeenä. Toivon etten tuu kipeeksi, sillä viikonloppuna olisi kotiturnaus ja sinne haluaisin todellakin päästä pelaamaan! 

Saatte tyytyä nyt OIKEASTI lyhyeen postaukseen ilman kuvia, sillä näin väsyneenä en jaksa alkaa rustaamaan mitään sen kummallisempaa, varsinkin kun huomenna on odotettavissa se kamala 5 tunnin päivä, kahdeksasta neljään. Ottakaa siis huomioon, että yhden tunnin pituus on ruhtinaaliset 75min :) Voi hyvää päivää, saa nähä selviinkö huomisesta hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti