torstai 8. elokuuta 2013

3. I can't find those silver linings

I don't mean to judge
Käytii tänää pikkusiskon ja kaverin kanssa uittamassa koiraa illasta rannassa... Mitää sen kummallisempaa ei oo tapahtunu taaskaa tänää, lukuunottamatta harkkoja ja muutamaa muuta kivaisaa juttua jotka taas kuulu äidin suusta tänää. En tiiä oliko vahinko vai tarkotuksellinen, mutta mulle ne sanat merkitsee ja paljon!

Alotetaa kertomaa vaikka siitä, että pesäpallo treenit tänää oli yhtä tuskaa, oikeesti. Kentän mittari näytti +35 astetta ja päästii tosiaa juomaa puolentoist tunnin aikana tasan 2 vai 3 kertaa, eli vettä nyt ei ainakaa tultu juotuu yhtää liikaa. Treenit meni kaiken lisäks viel yllättän hyvin, vaikka nois lyönneis on viel tekemistä, ainakii suunnan kannalta... :D


Aamupäivä meni taas nukkuessa, huoneen remontoimisessa ja lukemisessa. Tosiaan päivä on ollu melko normaali ja todella KUUMA, sillä hellettä on ollu. En saanu vieläkää aikaseks mitää että olisin jaksanu raahautua mahdollisesti tallille, jotenka viimeistään Maanantaina on tulossa hevosiin liittyvää kuvapostausta hieman enemmän. Kattoo nyt meenkö huomenna tallille > riippuu vähä saanko ketää kaveria mukaan. :)


Tosiaa loppuu viel muutama kuva....
ps. tosiaankii se hevone on tulossa 95% varmuudella nyt tammikuussa/ennen sitä
mulle. Arvatkaa vaa kui ilone voi olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti