lauantai 17. elokuuta 2013

12. Dream Team

Heipparallaa! Jälleen kerran pakko sanoa, että saatte taas kuvattoman postauksen, tai sitten tungen tähän nyt jonkun kuvan... Sanotaanko vaikka että tämä päivä on ollut kamala mutta samalla aika kivakin, mutta tosiaan muutamat pikkujutut saivat tästäkin päivästä yllättävän kamalan - hyi. Varautukaa siis taas hyvin ''kattavaan'' postaukseen, sillä en kerro tässä oikeastaankaan mistään muusta kuin lyhyesti kahdesta päivän pelistä :D Energiaa ei yksinkertaisesti riitä kirjoittamiseen mitenkään tarkemmin...Tosiaan meillä oli tänään se kotiturnaus. joka sisälsi kaksi peliä ensin ViUta vastaan, sitten PuPea. Pelasin itse molemmissa peleissä jokerina numerolla 12, sillä kovan kurkkukivun takia ei juoksemisesta tai pelaamisesta ylipäätänsä tullut yhtään mitään... Ja miten pelit sitten menivätkään? 
Ensimmäinen peli (ViU) voitettiin, vaikka edettiinkin kotareihin siinä pelissä. Joka tapauksessa meni ihan hyvin se peli, jotenka ei sen kummempaa valittamista ole!
PuPea vastaan sitten oli se toinen peli kolmen aikoihin, joka taas ikävä kyllä hävittiin :/ Kotareihin meni kyllä sekin peli, jotenka kaikin puolin oli ihan tiukkaa!

Lopulta kun pääsin kotiin niin sain selville että kurkkukipu johtuu angiinasta, jonka takia nyt sitten olenkin koko loppupäivän vain ollut tekemättä yhtään mitään. Huomenna olisi tarkoitus mennä lääkärille ja toivon todellakin että tämä jatkuva kurkkukipu loppuisi, sillä tämä on kaikkea muuta kuin mukavaa! Sen lisäksi vielä nuha ja yskä tulivat, samoin välillä tuntuisi olevan pientä lämpöä/kuumettakin... Tarkoittaa sitä että huomenna ei ainakaan harkkoihin ole asiaa ja kyseessä olisi ollut aamujää.

On tää meidän joukkue kyl vaa aika kova.

3 kommenttia: