maanantai 12. elokuuta 2013

7. Timantit on ikuisia!


Tänää tosiaa olin taas liikuttelemassa tätä Viliä, vaikka aamu näytti jo iha kammottavalta valmiiks... Vettä sato ku saavista kaatamalla, välillä paisto aurinko ja meni pari minuuttia ja
kappas, vettä tuli taas samalla tapaa mitä aikasemminkii. Mikä oikei vikana tässä Suomen säässä, joka vaikutti alkukesästä/keskikesästä niin hyvältä?
Joka tapauksessa pääsin lähtemään tallille kaverini Katjan kanssa tuon isän kyydillä heti siinä 11 maissa muistaakseni, tai sitten se oli jotain puol 12. Joka tapauksessa aamupäivästä, jolloin vesisade oli myös loppunut hetkeksi aikaa > JES!!

(Älkää kysykö - jalat todellakii heiluu iha missä sattuu! :D
Yks näitä oikealla hetkellä otettuja kuvia.... Kannattaa säheltää
heti tossa alkukäynneissä kun kamera lähellä.)

Sitte tallillekkii päästii tosiaa siis joskus ja ensimmäisenä heitettiikii kamat vaa yksinkertasesti talliin. Sen jälkee suunnattiin laitumelle hakemaan tää Vili ruuna, joka anto ottaa tosi nätisti taas kerran kiinni. Itseasiassa tuntuu sille että se ei edes huomannu meistä kumpaakaa, tai sitte sitä ei vaan kiinnostanu yhtää mikää mitä tehtiin! :D
Talliin se löntysteli sitte kun saatiin liikkeelle ja tallissa taas vaihteeks tehtiin iha nää perus operaatiot. Sen jälkee laitettiin vaan varusteet selkää ja päähän, jonka jälkee lähin kentälle Vilin kanssa ja Katja tuli perässä kameran kanssa kuvaamaa.
Alkuu ratsastuksessa Vili oli ehkä hieman laiska ja löntysteli jälleen kerran epävarmasti eteenpäin. Ajan myötä kumminkii se alko hieman rentoutumaan ja liikkumaan huomattavasti reippaammin. Käynnissä tehtiin perus verkkaa, jonka jälkeen ravailtiin muutamia ympyröitä ja pätkiä ja sen jälkeen KOITETTIIN epätoivosesti laukatakkin. Täl hevosella on oikeesti tosi vaikee nostaa laukkaa!
Heti ku päästiin kentän ulkopuolelle niin taas kerran heppahan laitto jarrut pohjaan ja päätti että tästä ei pidemmälle liikuta. Katjan avustuksella päästiin taas liikkeelle ja lähettiin kävelemään maastoon. Maastossa se heti piristy huomattavasti, vaikka muutamia kertoja tyssäs matka ja jouduin taluttamaan sitä hieman edemmäs, jotta se suostuisi liikkumaan.
Lenkin ja monien mokien jälkeen päästiin ehjin nahoin kaikki kolme takaisin tallille, jossa purettii heppa ja lähettiin taluttelemaan sitä ulos reilu kymmeneks minuutiks, jonka jälkeen päästettiin se laitumelle takaisin kavereiden luokse.

Loppupäivä meni kotona palellessa ja pesäpallookin kävin pelaamassa! :) Niistä en jaksa vaivautua selittämää yhtään sen enempää...

"Hei kattokaa kui nopeesti mennää taas!!"

6 kommenttia:

  1. Muuten kivan oloinen blogin alku, mutta miksi kuvat nin pieniä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuvat tosiaan ovatkin melko pieniä, sillä jostakin syystä tunnun aina unohtavan niiden laittamisen isommiksi... :D Korjaan asian kumminkin aivan heti!

      Poista
  2. tosi kivan tuntunen blogi, ainut mikä häiritti nii kuvien välit :/
    --> http://enkkkuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tekniikan ihmelapsi, jotenka jostakin kumman syystä en osaa lisätä kuvia sellai hienosti ihan peräkkäin :/ Koitan kumminkin saada asian korjattua jotenkin...

      Poista
  3. ihana blogi ja vili on iha supersulone!!! feedu on myös ihana ja toi koira ja oot iha tosi kaunis! :*

    VastaaPoista
  4. Vili on köniin komee ja sä oot tosi kauniss

    VastaaPoista