tiistai 13. elokuuta 2013

8. First school day

Jepjep, eka koulupäivä kahdeksannella luokalla on nyt hienosti takana. En oikeestaan oo varma voiko tota edes varsinaisesti koulupäiväksi sanoo, mutta sanotaan nyt vaan. Elikkä aika samalla mittakaavalla mentiin mitä vuosi sitten seiskalle tullessa -> mentiin saliin, kuunneltiin rehtorin selitykset ja lähdettiin luokittain luokanvalvojan kanssa kotiluokkia kohden. Siellä kerrattiin säännöt ja vaihdettiin kuulumiset ja sitten myös autettiin hieman järkkäämään paikkoja. Päivä kaikin puolin oli koulussa helppo. Hyvä puoli oli se että viimein pääsi näkemään kaikkia kavereita, mutta eihän koulussa koskaan pahemmin hauskaa ole!


(Tiikeripaita 20€ Vero Moda, Farkut 10€H&M)

Sinä tosiaan teille siis jonkinlaista kuvaa tän päivän vaatetyylistä ja pahoittelen noita kuvien ilmeitä, sillä aurinko onnistui häikäsemään juuri sopivasti silmiin kun tossa takapihalla seisoin :D Tehdään siis yksinkertaisesti niin, että katsokaa mielummin noita vaatteita kuin minun ilmeitä tai naamaa ylipäätänsä, ehkä säästytte pahemmilta traumoilta niin!

Tänään en kerennyt ollenkaan heppailla joka tietenkin harmittaa hieman. Joka tapauksessa Perjantaina on luvassa kunnon heppapäivä heti koulun jälkeen kun kaverin kanssa mennään tallille, jossa samalla sitten liikuttelen Vilin ja siitä postausta tulossa ihan varmasti! 
Tänään heppailun sijasta kävin luistelemassa jäällä tunnin ajan ja sen jälkeen menin vielä pelaamaan pesäpalloa joksikin aikaan siinä vieressä olevalle kentälle. Pääosin molemmat treenit sujuivat ongelmitta, lukuunottamatta kyynärpäätä joka alkoi pesiksen aikana hieman reistailemaan...

Kerkesin myös hieman koiraa kuvailla siinä koulun jälkeen ja tässä nyt muutama kuva vielä nyt loppuun kevennykseksi! Okei, ei niitä ole kuin kaksi mutta kuvia siltikin :D


2 kommenttia: