torstai 15. elokuuta 2013

10. Homehtuminen sängyn pohjalla

(kipeen tytön look - collarit & perus H&M laatunen pitkähihainen paita + hiukset takana nutturalla.)

Hengissä taidan ainakin vielä olla ja samalla linjalla mennään mitä eilenkin -> mitään kummallista kerrottavaa ei siis tästäkään päivästä löydy. Koulussa käytiin ja hengissä selvittiin, mutta tämän päivän treenit pesäpallon osalta jäivät käymättä flunssan takia. Asiahan on niin että olo oli jotakin ihan kamalaa viidennellä tunnilla, joka sattui olemaan ATK-tunti. Huomenna koulussa sentään ainoastaan kaksi tuntia, liikuntaa ja matikkaa.

Koulun jälkeen siis yksinkertaisesti koko päivän makasin sängyn pohjalla parantelemassa flunssaa mahdollisimman nopeasti pois. Jos olo on yhtään parempi niin huomenna tallille, mutta jos se pahenee niin sekin jää välistä. Kaikkein eniten haluan parantua ihan vain sen takia, että pääsisin Lauantaina kotiturnaukseen, mutta tallille meneminen houkuttelee NIIN paljon, sillä haluan toteuttaa aikaisemmat suunnitelmat Vilin liikuttamisen suhteen! 

Huomenna Perjantai ja puoleen kymmeneen kouluun. Hieman myöhempään siis, jesjes! Katsoo nyt jos huomenna tulisi enemmän kuvia + parempi postaus :D

Nyt vielä suihkuun ja katselemaan Tanssin Superäitejä ;) Laatuohjelmat omaan, tiedän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti