lauantai 26. lokakuuta 2013

47. Eilisen shoppailut



Jannen Vaunusta >klik< mukaan tarttui ensinäkin nämä kaksi loimea, jotka kylläkin on hieman huonosti nyt kuvassa esitettynä. Tuo sininen on ihan perus fullneck sadeloimi, jonka alle saa ihan rauhassa pakattua kaikkia mahdollisia loimia jos tarve vaatii. Toimii loistavasti nyt tällein syksyllä kun ei kovinkaan kylmä vielä ulkona ole. Toinen on tuo ruudullinen talliloimi joka imee hyvin kaiken hienkin yms, mutta silti mainostettu hengittävänä loimena. Molempien hinta oli siinä 40€ yläpuolella > tarkkaa hintaa en muista.



Samasta liikkeestä otettiin samaan settiin mukaan tälläiset oikeasti kuulemman laadukkaat Dyonin nahkasuitset. Suitsissa on tikattuna kiva kuvio otsapantaan ja kaksi turpahihnaakin on, koko cob. Hintaa löytyi 123€. Kätevästi myös pikalukko yms niin varmasti myös pitkäkestoiset, toivottavasti ainakin!



Kumiset "näppylä" ohjat stoppareilla varustettuna (itse tykkään enemmän juurikin stoppareista). Hieman nahkaa myös ja muutenkin ohjat ovat siistit ja mukavan pitkätkin vielä kaiken lisäksi. Jannen vaunusta nämäkin otettiin kuten kaikki aikaisemminkin mainitut asiat ja hintaa löytyi 22€.



Ja vielä viimeisenä jo aiemmin nähty nylon riimu. UK koskimiehestä ostin nämä, hintana 18.90€. Tosiaan pidemmän aikaan oli katsonut jo näitä ja päätin sitten ostaa kun rahaa löytyi taskusta juuri sopivasti näiden ostamiseen. Hieman epämuodostuneilta näyttävät kuvissa, mutta eivät tosiaankaan ole sellaiset sitten käytössä varmastikkaan!


Sitten loppuun vielä hieman kuulumisia muuten; Suunnitelmiin tuli jälleen kerran muutoksia ja nyt oltaisinkin hakemassa Violaa jo ensi viikon Perjantaina, eli kuuden päivän päästä! Jes, kelpais kyllä ihan loistavasti.

Hieman enemmän tullut nyt näitä "shoppingshopping" postauksia, mutta mikä on teidän suosikki ostos? :)

4 kommenttia: