keskiviikko 23. lokakuuta 2013

44. Lifestyleä

Jälleen kerran lifestyle tyylistä postausta pukkaa :D ! Pahoittelut heikosta kuvatilanteesta, tämänkin postauksen kuvat nappasin äkkiseltään vain Ipodiltani kun en kameraakaan jaksanut mukana raahata minnekkään. Koittakaa kestää, lupaan että vähän ajan päästä alkaa tulemaan kunnolla kaikkia heppapostauksia!








Olin siis tänään illalla kattomassa joukueeni treenejä tunnin jään laidalla ja kuvasin samalla kaverini kameralla tätä jäätä. Itse en ole viikkoon päässyt treenaamaan tämän tulehduksen takia, joka on ihan oikeasti oudossa paikassa! Rintalastan ja kylkiluiden välissä olevassa rustossa... Sanokaa nyt vielä joku miten se sinne on voinut edes päätyä kun lääkäritkin tuntuivat asiaa oikeasti ihmettelevän. Antibiottikuuriakin on jäljellä enään vain viikko ja tämä juttu ei ole mennyt ainakaan yhtään parempaan suuntaan.

Huomenna suunnitelmissa mennä heti koulun jälkeen kaverin kanssa käymään kaupungissa ja ajattelin itselleni shoppailla uudet ratsastushanskat talven kylmille pakkasille ja Violalle ajattelin napata sen pitkään himoitus nylon riimun minkälie! Siitä kuvaa laitan kyllä sitten heti tulemaan kun vain saan jotakin aikaiseksi ja saattaisin mennä ehkä sen jälkeen tallille Essin kanssa... Kyseessä siis talli jonne Viola majoitettaisi!

3 kommenttia:

  1. kiva postaus :) + oot nätti

    VastaaPoista
  2. oot kaunis ja rakastan tätä blogiis ku ihana lukee toistenki lämppäriblogei!! :3 - Jenna

    VastaaPoista