torstai 24. lokakuuta 2013

45. Vaihtelu virkistää!

Moi! Tänään suunnitelmien mukaisesti suunnattiin lyhyen päivän jälkeen kaverin kanssa suoraan koulusta kaupunkiin shoppailemaan kaikkea turhaa ja syömään mäkkäriin. Kaupungissa oltiin varmaan reilu kaksi tuntia, eli yhdestä jonnekkin vajaaseen kolmeen asti. Kierreltiin kaupat läpi ja käytiin syömässä ja ostelemassa mulle tikkareita R-kioskila (etsin niitä yhteensä siitä rasiasta reilu 15 minuuttia :D), jonka jälkeen meidät tultiikin sitten jo hakemaan. Suunta kotia päin >
Suunnitelmien mukaisesti jatkoin vielä niin, että lähdettiin kaverini kanssa tallille. Alunperin olin menossa vain katsomaan kun Essi ja Kiia ratsastivat Örpillä, mutta hupsistakeikkaa - hetkessä olinkin itse jo selässä laittamassa ruunaa hieman töihin! Ihana oli saada välillä hieman vaihtelua hevosiin ja oikeasti Örppi oli tosi mahtava ratsastaa! Suokkina se ei ollut kuin perus tuntsari joka kulkee uraa pitkin ja tekee kaiken juuri niin kuin halutaan, vaan todellakin hieman ruuna yritti katsoa kuka oikein selässä istui... :D Hieman laukkailin ja ravailin sillä ympyröitä ja ihan vain kenttää ympäri ja ravuritaustasta huolimatta hepalla oli tosi mukava ravi istua. Joka tapauksessa se meni tosi hienosti ja kivan tuntusesti vaikka itse nyt sähläsin selässä jotakin aivan omiani, yllätys.



Hieman huonoja kännykkäkuvia taas, koittakaa kestää!! :D 
1. Venasin jossai vaatekaupassa kun kaveri oli sovittelees housuja
2. Perus nylon riimu jonka nappasin UK koskimiehestä mukaan ja hintaa oli joku 18.90€?
3. Tallille lähdössä reippaana, jee!

Nyt vielä loppuun kysymys; Millaisesta erikoispostauksesta olisitte mahdollisesti kiinnostunut?

2 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset sulla :o Ja olisin kiinnostunu jostakii tallipäiväni videosta tai jotai :) tai myday

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jonkun tallipäiväni -videon voisin yrittää jossakin välissä tehdä... Mydaynkin olen kuvannut, mutta YouTubeen en sitä saa lisättyä :( !!! Koitan sen vielä saada julkaistua!

      Poista