tiistai 22. lokakuuta 2013

43. Tilannekatsaus

Tänään äiti ja iskä käyvät illalla katsomassa Violan mahdollista uutta tallipaikkaa joka olisi reilu 1-2km päässä meiltä täältä kotoonta. Alun perin suunnitelmissa oli viedä yhdelle hieman isommalle ratsastuskoululle heppa, mutta päädyimme kumminkin tähän talliin. Kyseisellä pienellä yksityistallilla on ilmeisemminkin valaistu kenttä jos oikein muistelin ja siistit tilat ja muutenkin juuri sellainen perus talli joka on ainakin minun mieleeni :) Myös kaverini Suokkiruuna on kyseisellä tallilla, jotenka ei ainakaan yksin tarvitsisi sen pahemmin heilua siellä niin!

Tein vielä uuden väliaikaisen bannerin tähän blogiin taas, sillä kiinnosti kokeilla saanko tehtyä läpinäkyvää banneria! :D Eihän tuo mikään mestariteos nyt todellakaan ole, mutta katsotaan jos jossakin vaiheessa saisin tehtyä oikeasti kunnollisen ja siistimmän ulkoasun... Ja jos joku huomasikin jo, tosiaan vaihdoin hieman blogin nimeäkin. En oikeasti osaa olla tyytyväinen mihinkään, mutta ehkä kelpuuttaisin viimeinkin tämän.

Mites te; tykkäättekö enemmän isoista vai pienistä talleista kävijämäärän perusteella?



6 kommenttia:

  1. tykkään kaikist pikkutalleist iha superpaljo ku ne on yleensä sellasii rauhallisii ja siel liikkuu ain lähes sama porukka ja nii :3 oma lämppäriruuna asuu sellasel tallilla! + ihana blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli en oo siis ainut vaan samanlaisia ihmisiä löytyy muualtakin, jes! Ja kiitos :)

      Poista
  2. ihana juttu et tallipaikka löytyi violalle :) ja tykkään ite isommista talleista
    - jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tää nyt vähän helpotti taas tätä kun meinasi paniikki iskeä kun alettiin tallipaikkoja kysellä, että mahtaakohan tammalle joku paikka löytyä :D Ekasta paikasta sanottiin että täynnä, samoin toisesta ja kysymällä saatiin selville että ainakin tällä tallilla tilaa löytyy, huh!

      Poista
  3. Ennen tykkäsin pienemmistä talleista, mutta nyt isommat tallit on tullut lähemmäs sydäntä ihan vain sen takia, että oikeastaan aina löytyy maastoseuraa, eikä aina tarvitse maastoilla samojen heppojen kanssa! :)
    / Omasta kokemuksesta olen myös huomannut, että tallilla jossa on enemmän hevosia pidetään esim. kentästä parempa huolta kuin pienemmällä. (:

    VastaaPoista