lauantai 5. lokakuuta 2013

33. Tunti

Ei hyvää päivää! Viimein pääsin raahautumaan yhdelle tunnille täysin vieraalle tallille, täysin vieraiden hevosten ja ihmisten sekaan ja oikeasti se taisi hyödyttääkkin. Pääsin korjailemaan tiedostamiani virheitä istunnassa ja kaikessa muussa ja nyt kun muistaisi hyödyntää ohjeita ihan muutenkin... ;)
Ratsastin Titta nimisellä tammalla johon rakastuin ihan. Tunti lähti käyntiin normaalistikkin alkukäynneillä ja ne Titta käveli tosi kivasti ja jo siinä vaiheessa olin niiin rakastunut tähän korkeaan hevoseen. Ohjat otettiinkin sitten hetken päästä tuntumalle ja siinä vaiheessa alkoi aika epämukava testailu joka toi kumminkin hieman sitten jotakin haastetta ratsastukseen. Titta hyvinkin tammamaisesti päätti ettei halunnut liikkua eteenpäin jotenka taisteltiin muutamassa kohdassa jonkin aikaa, kunnes avuksi saapuivat kannukset.
Pienen shown jälkeen tunti lähti pyörimään taas hyvin ja heppakin meni tosi mukavasti, vaikka yllätyinkin kun se oli niin erilainen mitä Vili on ollut! Titta liikkui nätisti ja kouluhevosena se oli tosi mukava. Ravissa tehtiin voltteja, pääty-ympyröitä ja kiemurauraa ja sen jälkeen laukassa pääty-ympyrää. Oli jotenkin tosi jännä rastastaa sellaisella hevosella joka kuunteli pelkästää istuntaa eikä muuta tarvinnut pahemmin tehdä! 

Ratsastuksesta ei nyt ole yhtään kuvia mutta muutama kännykkäkuva kyllä löytyy matkasta tallille ja Titasta myös.
jjeep, ekana bussil kaupunkii ja matka kesti reilu 30min... Matka meni siinä kun datasin kännykällä ja join ton appelsiinimehun! Kaiken lisäks toi oli vielä se kivabussi millä menin eilenkii :)

Seuraavaksi muutama superlaadukas kuva kännykällä napattuna Titasta:


Ihan järkyttävä tuo viimenen kuva mun osalta!!

11 kommenttia:

  1. ihana postaus!! :)

    VastaaPoista
  2. oot tosi kaunis ja titta on ihanan näköne hevone :3 uskon että se oli varmaan tosi kiva ratsastaa!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköne hevone ja sä oot kaunis :)) blogis ulkoasu on ihana tai ainakii tykkään ite paljo ja nyt viimeinkii liityin myös lukijaks ku oon pidempää lukenu jo anonyyminä tätä

    VastaaPoista