perjantai 18. lokakuuta 2013

39. Feding



Feedun näin ensimmäistä kertaa ihan pienenä, oisinko ollu jotakii 5 vuotta kun sen selässä istuin ensimmäistä kertaa. Muistan kun se tuntui silloin ihan järkyttävän isolta ja muutenkin pelottavalta ja se oli silloin vielä hevonen siinä missä kaikki muutkin. Aina välillä ratsastin sillä taluttajan kanssa, mutta se oli myös yksi niistä hevosista joilla ratsastin ensimmäistä kertaa ilman taluttajaa. Kuvia ei toisin taida olla yhtään niiltä ajoilta, ainakaan en nyt ole löytänyt... Harmi :(





Jatkoin samalla tallilla ratsastusta pian taas 6 vuoden jälkeen, jonka aikana olin siirtynyt eri talleilla käymään monien opettajien osaavassa opetuksessa. Palasin kumminkin pian taas keväällä 2012 tälle tallille jossa olin aikaisemminkin ratsastanut ja aloitin tunneilla taas kerran. Huomasin myös Feedun myöhemmin että se oli edelleen kyseisellä tallilla. Kun senaikainen lempihevoseni Daysi myytiin muualle, aloin ratsastelemaan Feedulla. Ihastuin siihen jälleen uudelleen ja aloitin hoitamaan sitä syksyllä 2012.
Sen jälkeen ties kuinka pitkän aikaa ratsastin tunneilla Feedulla; maastossa, hyppäsin, koulua, leikkitunneilla... Kävin myös aktiivisesti hoitamassa sitä ihan vain muuten vain kuten harjaamalla, taluttelemalla tms. Vuokrasin sitä aina kun rahaa vain löytyi. 
Kumminkin lopetin tällä tallilla ratsastamisen kesällä 2013, jolloin myös Feding jäi sinne.



Ja kuka tietää milloin tarina saa jatkoa.

8 kommenttia: