sunnuntai 20. lokakuuta 2013

41. MÄ TYKKÄÄN KOIRISTA

Suunnitelmissa olisi huomenna mennä ukille tekemään töitä ja samalla tienaamaan hieman rahaa... Käyn mahdollisesti myös shoppailemassa näissä Lappeenrannan heppatarvikkeita kattavissa kaupoissa Violalle jotakin kamoja jo valmiiksi rahalla mitä löytyy! Ainakin yhdet päitset suunnittelin jo ostavani ja kattoo nyt jos mukaan tarttuu vaikka se yksi kauan himoittu satulahuopa tai jotkut kivat pintelit. Samalla varmaan katselen noita mahdollisia suitsia ja loimia, joita käydään kumminkin etsimässä ihan tässä lähiaikoina. Vertailen siis vaan hintaa ja laatua kaikkien tavaroiden kesken.
Edelleen kysellään Violalle jostakin LÄHELTÄ tallipaikkaa... Yksi oli aikaisemmin jo suunnitelmissa, mutta sain sen käsityksen että siellä ei olisi enään yhtään tilaa. Kysellään siis varmaan vielä sieltäkin jos jotakin muutoksia olisi sattunut. Onneksi apunamme on naapurimme yksi sukulainen joka on lupautunut kyselemään tästä meidän läheltä tallipaikkoja, sillä hän sattuu tuntemaan suurimman osan kaikista heppailijoista täältä päin ;) 

Mitään ihmeellistä postattavaa ei nyt ole, jotenka seuraavan kahde viikon aikana päivittelen tänne mahdollisimman usein tilannetta ja juttuja valmistautumisesta omaa hevosta varten! 
Mydayn yritän nyt tosiaan saada muokattua tänne mahdollisimman nopeasti, kunhan olevan vain ratkaissut tämän yhden ongelman ensin pois alta! En kuulu tekniikan ihmelapsiin...



Oli IHAN PAKKO linkata tää video teillekkin tänne :D Nauroin varmaan koko Perjantain kun pikkusiskoni ja hänen kaverinsa soittelivat tätä täällä kotona, eilen Joensuuhun mentäessä Veera myös soitti autossakin... Ainakin naurut on taattu!

4 kommenttia:

  1. EKA!!!!!!!!!!!!!!! ja tiiän ton videon se on tosikiva oon nähny sen varmaa 100000 kertaa XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon kuullu liian monesti ja hermot menee tohon hiljallee :D

      Poista
  2. Sulla on ihana bogi ja banneri on myös nätti :3 Ihanaa ku rakastan kaikkia lämppäriblogeja muutenkin, jotenka anonyyminä jään seurailemaan ja kommentoimaan ihan mielenkiinnolla!;)

    VastaaPoista