lauantai 19. lokakuuta 2013

40. Tätä hetkeä odotettu kuin kuuta nousevaa

Miettikää tätä tunnetta kun aamulla istuin autossa menossa Joensuuhun koeratsastamaan hevosta johon olin rakastunut ihan ensisilmäyksellä. Jännitti ihan älyttömästi ja paikanpäälle kun päästiin niin ei hyvää päivää kun jännitys oli silloin vielä kovempi.

En oikeestaankaan osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta kun pääsin muutamien kysymyksien ja hoitotoimenpiteiden jälkeen Violan selkään istumaan ja ratsastamaan sillä. Siis se oli jotain aivan U S K O M A T O N T A !! Niin herkkä ja tasanen kun vaan hevonen voi olla, mutta alkuun nyt tuli pieni testaileminen ihan vain sen takia kun sillä oli kuulemman samat ihmiset ratsastanut 2-3 vuotta niin vieras ratsastaja selässä taisi järkyttää tyttöö ihan kunnolla! :D Alun epämääräisyyden jälkeen alko sujumaan ja otettiin muutama ravipätkä, käynnit ja pysähdykset yms ihan vain sen takia kun Violalle ei vielä hokkeja ollut laitettu ja pellolla oli harvinaisen liukasta lumen takia... Kaiken lisäksi heppa on vielä kunnossa, jotenka kaikki taisi mennä juuri niin kuin oli tarkoituskin!! :)Ja tästä lähtee elämäni pisimmät kaksi viikkoa kunnes heppa haetaan kotiin.10 kommenttia:

 1. oii onnea uudesta hevosesta!! tosi ihana!!

  VastaaPoista
 2. tosi upee toi yks kuva :o teistä tulee kyllä hieno pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvista kiitokset iskälle ja pikkusiskolle ;) mutta saa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, toivottavasti kaikkee hyvää!

   Poista
 3. onnee riina :3! ja onkstää nyt iha ikioma vai ylläpidos vai mite? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ja joo, ihan omaks ostettiikii kun hyvä hevonen saatii halvalla löydettyä. ;) Äiti myös muutti mielensä sen ylläpitohepan suhteen kun jäi miettimään mite sitte kun jouduttais siitä luopumaa kumminkii nii tää taisi olla helpompi ratkasu :D Rahaa palaaa

   Poista
 4. kerrotkos hevosesta... säkä, koulutus taso, ikä, sun muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosesta on kerrottu kyllä sen omalla sivulla. Ikää löytyy 11 vuotta, säkä on n. 158cm, kaikki askellajit pyörii, osaa väistöjä käynnissä + hieman ravissa, hyppää tällä hetkellä reilu 60cm, mutta kapasiteettiä korkeampiikin esteisiin. Edellisessä kodissa ei pahemmin hypätty, ainakin näin kuulin.

   Poista