lauantai 28. syyskuuta 2013

31. LUOTA PINKKIIN



Aikaa ei ole postauksen kirjottamiseen paljoa (aamulla herättävä _liian_ aikaisin...), jotenka saatte tyytyä tälläiseen ''luota pinkkiin'' postaukseen! :D Kuvien laatukin on suoraan sanottuna jumalattoman hyvä ja palvon sitä parhaillaankin kotona, mutta antaa olla. Etteköhän te jotakin selvää kuvista saa, ainakin toivon niin.
Tosiaan nämä kaikki tavarat ovat ihan superihanan värisiä! Harjapakin maalasin itse vaaleanpunaiseksi/valkoiseksi ja se sopiikin hyvin harjojen ja riimunarun väriin. Narun ostin tänään Prismasta 8.00€ hintana, jotenka rahaa kun sattui olemaan niin se tarttui vahingossa mukaan. Vahingossa ja vahingossa... Lyhyt ja varmaan yksi maailman tylsimmistä postauksista, saatte nyt tyytyä tähän! 
Huomiseksi pyrin saamaan mielenkiintoisempaa postausta kun lähden yhtiin pieniin kisoihin varmaan katsomaan niitä ja auttamaan ihmisiä, kuvailen myös samalla. Sieltä sitten tulee varmaan nyt postausta heti huomenna kun illalla jaksan koneen ääreen raahautua kirjoittamaan sitä ja muokkaamaan kuvia! 



2 kommenttia: