lauantai 14. syyskuuta 2013

18. Vaatteet


Rakkaus! En todellakaa tajua että miten nää nyt vaikutuksen tekivätkään, mutta kumminkin rakastan näitä ihan yli kaiken. Kyseiset vaatteet siis pystyy löytämään Horzen uudesta syysmallistosta naisten vaatteista. Jostakin kumman syystä syksyllä ja talvella tykkään huomattavasti enemmän tälläisitä vähemmän pirteistä väreistä, mutta keväällä menee mielellään päälle kaikki mahdolliset räikeätkin värit :D Joka tapauksessa näistä tykkään ihan tosi paljon ja äiti lupas ostaa nyt ainakin ton pipon ja huivin, jes!

Näissä vaatteissa ihanaa on aika monikii asia. Pipo ja huvi ovat tosi kivoja tekstineen päivineen ja sen lisäksi siistejä. Housut ovat kivan yksinkertaiset ja samoin huppari - sama myös sitten noilla hanskoilla. Sukat on jotenkii tollaset kivan syksyset tai jotakin ja noihi saappaisiin/kenkiin nyt ihastuin heti ensinäkemältä :D


Sitten nää Horzen malliston heppatavarat ja kaikki yllätys yllätys vaaleanpunaisena/vaaleanviolettina! Nää on niin superihanan värisiä ja muutenkin tosi kivoja ja sellasia jotka tulee löytymään jossakin vaiheessa ihan varmasti jonkun hevosen päältä millä ratsastan, odottakaa vaa. Kuten siis arvata saattaakin on vaaleanpunainen ja kaikki tollaset värit lähellä sydäntä - ne on vaa niin sulosia. 

Kaiken lisäksi noi pintelit yms on yllättävän halpojakin joka vaan helpottaa kaikkea tosi paljon! Ostaisin kyllä jo nyt mielelläni ihan noi kaikki mutta taitaa toi rahatilanne olla toistaseksi ainakin hieman huono, eikä nyt vain hieman...

Ja nyt sen lisäks pakko viel mainita et hieman kyllä ärsyttää kun en päässyt sinne hevoset stadikalle tapahtumaa D; Olis kyl kiinnostanu oikeesti mennä sinne, jotenka kai tyydyn vain seurailee instagramist kaikkien kuvia.

6 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä vaatteita :o ♥ Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös iha älyttömästi! :D Ja kiitos ♥

   Poista
 2. Niinkun mira sanokin noi vaatteet on ihanan värisiä! :-) Ihania!♥

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita!
  Sun blogilla on kiva banneri, mutta tausta häiritsee hieman itseäni. Postauksissa on hyvänlaatuiset kuvat, ja riittävästi tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja kiitos myös kommentoimisesta blogista ihan näin yleisesti!

   Poista