lauantai 21. syyskuuta 2013

25. Hyvät ja huonot uutiset

Tällä kertaa kyllä tuntuu enemmän olevan huonoja uutisia  ja alotetaan siis heti nyt niistä lyhyesti. Ja sanon nyt heti että saatte tyytyä muokkaamattomiin ja huonolaatuisiin, nopeasti napattuihin kuviin joita päivän mittaan otin satunnaisesti.

Ensinäkin meidän idiootti koiramme Hoyt oli tänään mökillä syönyt rotille tarkoitettua myrkkyä ja oonkin koko päivän pelännyt täällä kotona sitä, mitä mahdollisesti kävisi. Sain kumminkin onneksi kuulla ettei se ollut syönyt sitä paljoa, jotenka hyvin epätodenäköistä siis on että mitään sen kummallisempaa kävisi. Iskä soitti kyllä sitten myrkytyskeskukseen ja eläinlääkärille ja käskettiin vain syöttämään koiralle suolaa jotta se oksentaisi myrkyn mahdollisesti ulos. Oksentanut se ei kumminkaan ole, mutta myrkkyäkään se ei tainut syödä ONNEKSI kovinkaan paljoa, ainakin näin toivomme...






Tänään oli myös pesiskauden päättäjäiset. Omalla tavallaan siellä oli ihan tosi hauskaa, mutta tavallaan taas itse olin mukana melko haikein fiiliksin. Pesis oli sitten tässä näin tältä erää ja ei varmaankaan paluuta todenäköisesti ole tämän lajin pariin. Kausi oli kaiken kaikkiaan ikimuistoinen ja tosi ihana, jotenka se jääkööt myös ainoaksi sellaiseksi. Viimeistä kertaa sain siis olla tämän ihanan joukkueen parissa ja nyt on aika sitten suunnata seuraavien lajien pariin täysillä tietenkin.




En jaksa jauhaa näitä huonoja juttuja kyllä enää yhtään, jotenka seuraavaksi loppukevennykseksi vielä niihin iloisiin asioihin :)

Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan se ylläpitoheppa olisi tarkoitus tulla ihan tässä tämän vuoden puolella. Ei tarvita muuta kuin hyvä koulumenestys ja hieman rahaa, jonka jälkeen aletaan sitten äidin kanssa yhteistuumin kyselemään hevosta! Äidin suurin osa kavereista onneksi liikkuu kukin omissa hevosporukoissa, jotenka heiltä kuulemman saadaan sitten apua kyselyn kanssa. :) Uusia kuviakaan ei sen kummemmin ole, jotenka saatte näihin hieman vanhempiin (muokattuihin ja suhteellisen hyvälaatuisiin xd) kuviin tyytyä!



8 kommenttia:

  1. Hei! Osallistuit Linkkaa blogisi - kisaan ja tulokset ovat nyt julkaistu :) Kiitos osallistumisesta!

    essii-matilda.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Blogis on tosi kiva, vaikka en niinkään välitä hevosista! :) Kuvat on tosi hyvälaatuisia ja kivoja ja ulkoasu sopii tähän blogiin :3 Kirjotat myös tosi selkeesti (:

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia ja hauska osoite tällä blogilla :>

    VastaaPoista
  4. Kiva Blogi mut ulkoasua kannattais vähän säätää vielä. Ja sanavaihvistus pois nii tulee enemmän kommentteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiva kun joku huomautti tuosta sanavahvistus jutusta, sillä itse sitä en ole huomannut. Todellakin helpottaa varmasti kommentoimista nyt kun sen nappasikin pois, kiitos!

      Poista