sunnuntai 15. syyskuuta 2013

19. Smile!!

Olin nyt viikonlopun mun kaverilla yötä, jotenka sieltä en ala kertomaan mitään sen kummallisempia. Tänään tulin sitten kotiin ja lähdin miltein heti sen jälkeen tallille katsomaan mun yhden parhaan kaverin Essin ja niiden perheen uutta hevosta!

Pakko sanoo että se hevonen oli oikeesti tosi hienon näköne ja talli missä se oli nii oli tosi mukava. No, jos siellä nyt tilaa vielä on ja jos hinta on ihan ok, niin todenäköisesti tuleva ylläpitoheppakin on sinne sitten näillä näkymin menossa jos se vain onnistuisi. Ainakin se kuuluisi suunnitelmiin. Äitin kanssa käytiin just tilaamassa Horzen sivuilta vielä se valkoinen pipo ja huivi joista kuvat löytyy tosta edellisestä postauksestakin. Mitään kovin ihmeellistä kerrottavaa ei siis pahemmin löydy taaskaan :D!!!!ERIKOISPOSTAUS!!!!

Pidemmän aikaa oon yrittänyt miettiä jonkinlaista erikoispostausta. No, voisin kuvata mydayn kuvina, kysymyspostaus onnistuisi... Saisi siis vain ehdotella rohkeasti jotakin kivaa ideaa erikoispostauksen kannalta!:) 

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus taas :) Ja tää sun uus ulkka on oikeesti ihana<3 :D Mutjoo en ny keksi mitää erikoispostaus ideoita mut kysymyspostaus ja myday olis kyl kivoja (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja tosiaa kai voisin kuvaa mydayn kuvina tai jotakii keksii, saa nyt nähä mitä keksin!

   Poista
 2. Kiva banneri mutten tykkää täst taustast, liian sekava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tosiaan olen itsekin harkinnut taustan vaihtamista kuumeisesti...

   Poista
 3. kysymyspostaus tai sit linkkaa blogisi ois kivoi. :)


  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kysymyspostaus tulee ihan 100% varmasti jossakin vaiheessa! Eiköhän se tule ihan kohtapuolin...

   Poista