keskiviikko 18. syyskuuta 2013

22. Viisi suosikki blogia

Ihan alkuun nyt sanon että tulen säätämään jonkin aikaa tämän blogin ulkoasun kanssa, sillä jostakin syystä sitä oikeeta hienoa ei vaan tunnu löytyvän... Varautukaa siis siihen että ulkoasu vaihtuu nyt vähän väliä kun taistelen tuon bannerin kanssa!
Ja sitten asiaan! Seuraavaksi siis kirjoittelen teille pienet arvostelut 5 lempi blogistani ja uskokaa tai älkää - päätös oli tosi vaikea tehdä kaikkien upeiden blogejen välillä!

Ensimmäinen blogi...

... Make me to smile makemetosmile.blogspot.fi
Tämä blogi on yksinkertaisesti vain ihan superihana! Heti ensimmäisen kerran kun klikkasin blogin auki huomasin jo kuinka ihana se oli ja kaiken kruunasi aivan upeat kuvat. Kuvat ovat suurikokoisia ja hyvälaatuisia ja juuri slelaisia mitä kunnon blogi kaipaakin. Aivan ihana. Ulkoasu on hyvin hillitty ja muutenkin sopii hyvin blogille. Postauksissa on kivasti kuvia ja tekstiäkään ei löydy aivan liian paljoa. 
Suosittelen siis ehdottomasti!

Toinen blogi...

Klikatessani blogin auki ensimmäisenä huomasin bannerin joka oli kaikin puolin ihana. Blogi on selkä ja mukavan yksinkertainen ja kuvat ovat hyvälaatuisia. Bloggauksissa on mukavasti tekstiä ja kuvat tosiaan löytyvät jokaisesta (ainakin lähes jokaisesta) postauksesta joka on tietenkin todella isoa plussaa! Jostakin syystä tunnuin tähänkin blogiin rakastuvan heti ensisilmäyksellä.

Kolmas blogi...

... Tähtää tähtiin http://shikaanijavenla.blogspot.fi/
Hevosblogi joka on yhtä ihana mitä aikaisemminkin mainitut blogit. Banneri on aivan upea ja koko blogin värimaailma on ihanassa ''harmoniassa'' keskenään ja se on upea. Postauksissa on hyvin tekstiä ja hyviä kuviakin löytyy aina paljon eri postauksista. Tämä on taas yksi näitä blogeja joita rakastan lukea ja katsoa, sillä huomaa että aikaa ja vaivaa on oikeasti käytetty blogin suhteen! Suosittelen _ehdottomasti_.


Neljäs blogi...

... Back to the Milky Way minttusblog.blogspot.fi
Kauniita kuvia ja blogi on muutenkin kaikin puolin hienosti toteutettu. Värit sopivat keskenään hyvin yhteen, blogi on yksinkertainen, selkä ja siisti. Bloggauksia on mukava lukea, sillä tekstiä ei ole liikaa eikä liian vähänkään vaan juuri sopivasti niin, että monia postauksia jaksaa lukea kerrallaan. 

Viides blogi...

... Pidä kiinni lujempaa pidakiinnilujempaa.blogspot.fi
Kaunis ja hyvin toteutettu blogi upeineen kuvineen ja kaikkineen. Ulkoasu on selkeä ja muutenkin ihailen sitä hyvin paljon, sillä se on niin ihanan yksinkertainen ja ihana kun mikä. Postaukset ovat selkeitä ja täynnä mielenkiintoisia, hienoja, selkeitä ja suuria kuvia. Suosittelen ehdottomasti myös tätäkin blogia lukulistalle!


Tosiaan siinä oli nyt viisi blogeista joita linkkailitte aikaisemmin kahden päivän aikana. Päätös oli oikeasti vaikea ja näin väsyneenä en saanut kunnon palautteitakaan kirjoiteltua, mutta tälläinen juttu tuli tällä kertaa :) Erikoispostauksia on tulevaisuudessa luvassa kyllä enemmänkin jos vain tykkäätte!

6 kommenttia:

 1. Eka ja kiva postaus!!

  mutta mulla häiritsee, että kuka on sun lempilaulaja? :D

  mun on ikke!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja sanotaako vaikka että kuuntelen aika paljon tätä nrj musiikkia ja varsinaista lempi laulajaa en omista. Jos nyt joku pakko sanoo nii varmaa Taylor Swift! :D

   Poista
 2. tosi hyviä blogeja oot valinnut, ihana postaus! ja oot kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. todella ihania blogeja oot valkannut, kaikki todellakin ansaitsevat sijansa! :-)

  VastaaPoista