sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

321. Mitä meille kuuluu?


Moikka! Työt ja syksyn kirjotuksiin valmistautuminen on pitänyt mut pääasiassa tämän kesän ajan kiireisenä. Syksyllä aloitan koulussa abivuoteni, jolloin myös ensimmäiset kirjoitukset tulevat varsin ajankohtaisiksi. Uskonnon lukeminen on asiaan kuuluen työllistänyt kaikki aamut kesäkuun ajan sekä vielä tässäkin kuussa - oon kuitenkin pysynyt suunnitelmassa hyvin mukana, onnekseni. Sain myös itselleni töitä henkilökohtaisena avustajana, mikä vie osan ajasta. Tykkään hommasta ihan hirveästi, vaikka se osaa väsyttää ihan omalla tavallaan. Näiden ohella olen käynyt tallilla, sekä kerennyt vierailemaan kaverillani Helsingissä ja piipahtamaan Turussa Ruisrockissa. 

Kamera ei tallilla täten ole hirveämmin mukana ollut. Oon tykännyt käydä ratsastamassa Violan aamulla aikaisin tai illalla myöhempään - yleensä suosien vielä aamuaikaa jolloin on kieltämättä hankala saada ketään mukaan kameran kanssa. Tämänkin postauksen kaikki kuvat on otettu kännykällä, mikä selittäneet laadun. Pakko yrittää raahata joku mukaan tallille kameran kanssa....


Viola on kesän aikana maastoillut paljon. Ollaan käyty etenkin Violan parhaan kaverin Hilman kanssa pitkiä lenkkejä aina vauhdikkaammista tunnin maastoista muutaman tunnin rämpimisiin umpimetsässä. Kentällä työskentely on hieman jäänyt maastoilun varjoon, mutta oon pyrkinyt muutaman kerran viikkoon käymään kentällä. Jonkinlaisen tauon jälkeen innostuimme kokeilemaan jälleen esteitä kun sain siskoni koiransa kanssa mukaan jeesaamaan puomejen ja tolppien kanssa. Kokemus oli kummallekin sen verran mukava, että ensi viikon alussa olisi tarkoitus ilmojen salliessa hypätä jälleen! 


Viola on viihtynyt hyvin laitumella - jälleen yllättäen Hilman kanssa. Laitumelle tytöt pääsivät kesäkuun puolella ja tietojeni mukaan saavat olla siellä aika pitkän aikaa. Laitumen ansiosta Viola on saanut lisää tervettä pyöreyttä ympärilleen. Talvisin kun V tuppaa aina laihtumaan timmimpään kuntoon. Tamma taitaa kuitenkin itse pitää huolta siitä, etteivät muodot liiaksi ala paisuamaan.... :D

Oon lähdössä Barcelonaan ensi viikolla, mitä ennen yritän saada Veeran mukaan tallille ottamaan vähän kesäisempiä kuvia musta ja Violasta. Joku vähän pirteämpi ulkoasu voisi olla paikallaan tämän talvisen ja pimeän ulkoasun tilalle - eletäähän me jo heinäkuuta, jopa ihan lämmintä sellaista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti