sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

328. Muutama linkattu blogi

Linkkasitte paljon erilaisia, persoonallisia ja hienoja blogeja, joita oli suuri ilo päästä lueskelemaan! Sain vain todeta, että oli hankala yrittää päättää muutamaa yli muiden menevää blogia siitä joukosta. Päätin napata esittelyyn muutaman sellaisen blogin, mitkä mieleeni syystä tai toisesta jäivät pidemmäksikin aikaa. Pyrin myös keräämään alle muutaman mahdollisimman erilaisen blogin!"Blogi suomenhevosista, varsoista ja kasvatuksesta sekä hevosenomistajuuden ihanuudesta, auvosta, onnesta ja ikuisesta köyhyydestä."

Tarttuva kirjoitustyyli oli se, mikä veti mua puoleensa. Hauskasti kirjoitetun tekstin lisäksi varsajutut ja niiden lukeminen oli kerrassaan todella mielenkiintoista - en juurikaan varsajuttuja ole aikaisemmin lukenut, milloin moni asia tulee uutena. Ja no, onhan ne toki söpöjäkin, joten kuvat pitävät huolen siitä, että varsojakin tulee nähtyä! Suuremmin en itse suomehevosista perusta, mutta siitä huolimatta blogi napsahtaa oitis lukulistani jatkoksi. Siisti ulkoasu antaa totta kai plussat, mutta suurimmat pisteet menevät ehdottomasti tekstille.


"Tuntiratsastajan arkea ratsastuskoulussa ihanan Rionan ja muiden ponien seurassa. Myös muita heppa-aiheisia postauksia on paljon!"

On aina hauska löytää blogeja, joiden kirjoittajat asuvat kanssani samoilla seuduilla! Ratsastuskoulublogi on munkin yksi saatava ehdottomasti lukulistalleni. Blogissa esiintyvät ponit ovat kaikki aivan ihania, sekä ratsastuspostauksien lukeminen on todella mukavaa ja inspiroivaa. Kuvia on kivan paljon erilaisia - vaikkakin ratsastuksesta - ja videot piristivät aina satunnaisesti katselukokemusta huomattavasti. Postaustahti saisi olla vain hieman tiheämpi, niin pääsisi lukemaan enemmän !! ;-)"17-vuotiaan ikuisen issikkatytön blogi kertoo monipuolisista touhuiluista issikkatamman kanssa: välillä leikitään kunnon koulutuuppareita, joskus puskaillaan tai leikitään estekuskeja ja silloin tällöin eksytään oikeasti askellajiratsastuksen pariin. Muita heppa-aiheisia postauksia tulee laidasta laitaan silloin tällöin."


Blogissa kiinnostuin heti jo siitä, että pääosassa on islanninhevonen, joihin en ole päässyt tutustumaan suuremmin kuin issikkavaelluksilla vuosia taaksepäin. Tarkemmin blogiin tutustuessani oli kiva huomata, että tekstiä ritti luettavaksi ja asiat olivat selitetty laajasti ja mielenkiintoisesti. Välissä oli piristämässä myös hauskoja erikoispostauksia, jotka olivat ihanan persoonallisia ja sellaisia, mitä ei heti osaisi odottaa. Hauskoja postauksia ja hyviä kuvia!"Ruskein silmin on tarina pian 16-vuotiaasta Emmasta. Tarinaa kuvittavat pääosin opiskelu Ypäjän hevosopistolla sekä hevostäytteinen arki kouluajan ulkopuolella."

Jos elämä ja opiskelu Ypäjän hevosopistolla kiinnostaa, kannattaa suunnata Emman blogiin Ruskein silmin! Kivan suuria ja vaaleita, kauniita kuvia sekä pohtivaa tekstiä, mitä on tosi mukava lukea. Ajatuksia Ypäjälle menemisestä uusimmassa postauskessa oli mielenkiintoista tutkia. "Blogi kertoo estehevosen Hugon ja ravihevosen Phoenix Riverin (Linnean) arjesta niin kotona, kuin kilpakentillä. Blogissa vilahtaa myös välillä pikkusiskoni poni Eileen ja meillä treenissä olevat ravihevoset. Blogi pyörii enimmäkseen esteiden ja ravimaailman parissa yrittäen pitää molemmat aiheet tasapuolisina. Myös postauksia löytyy eri aiheista ja erikoispostauksia ilmestyy aina silloin tällöin. Videot ovat myös alkaneet ottaa valtaa blogista lähiaikoina!"

Esteratsastusta ja raviurheilua - yhdessä blogissa monipuolisuutta kerrakseen! Saaran Ohjaksissa -blogista löytyy kivasti monipuolista sisältöä videoista erikoisempiin postauksiin, nättejä kuvia ja mielenkiintoisia tekstejä. Tälläisenä ummikkona oli hauska kaivaa muutamia ravimaailmaan liittyviä postauksia tutkittavaksi, joita mielelläni lukisin lisää.


Kiitos kaikille jotka blogejaan linkkasivat mukaan! Lukulistakin sai täytettä taas... :)

8 kommenttia:

 1. Oii olipa ihanaa löytää oma blogi täältä, kiitos ihan tosi paljon!:)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eipä mitään! Hyvää blogia kirjoitat, keep going! ;)

   Poista
 2. Voi kiitos paljon maininnasta :) <3
  Ihanaa kuulla, että ne ravipostauksetkin oikeasti kiinnostavat, kun olen niiden kanssa ollut hieman kahden vaiheilla... Mutta tästä innostuneena alankin varmasti kirjoittamaan seuraavaa ravipostausta luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Hyvät blogit mainintoja ansaitsee ehdottomasti :)
   Ja joo, mua tälläsenä ummikkona kiinnostaa ravijutut ihan tosi kovin. Sen takia olisikin kiva lukea vielä enemmän ravimaailman menemisistä, kun näytin aikaisemmistakin postauksista edes jotakin saaneen irti!

   Poista
 3. Wau, paljon kiitoksia maininnasta :) Oli todella kivoja blogeja nuo muutkin, hyvä maku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään! Oli hauska löytää vähän erilaistakin blogia, mitä pääsen seurailemaan :-) Blogisi erottui hyvin joukosta - totta kai positiivisesti!

   Poista
 4. Voi namala! Minun loki mainittu! Kiitän, kumarran ja poistun tyytyväisen ujo hymy kasvoillani taas takavasemmalle. Wazaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Sulle kiitokset ihan huippukivasta blogista! 😊

   Poista