lauantai 6. toukokuuta 2017

320. Koiranpentu tutustumassa


Viimein vähän uusia kuvia! Ensimmäinen päivä tätä kuuta tuli mulla ja Violalla täyteen 3,5 vuotta yhteistä taivalta, mitä saimme "juhlistaa" varsin hyvissä ilmoissa. Muutenkin toistaiseksi säät ovat olleet mitä parhaimpia, jolloin motivaatiotakin on alkanut tulemaan yhä enemmän ja enemmän. Hyvien ilmojen lisäksi myös Viola on palannut takaisin ennalleen omaksi ihanaksi itsekseen. Olenkin käynyt paljon maastoilemassa ilman satulaa metsäreittejä pitkin, jolloin saan myös itse nollata omaa päätäni. 

Suurin muutos, mikä tällä viikolla on sattunut on ollut se, että meille tänne on tullut uusi koiranpentu! Bordercollie uros Koda saapui kahdeksanviikkoisena meille torstai-iltana pitkän odotuksen jälkeen. Jo tänään siskoni tuli sen kanssa mukaan tallille, missä pentu pääsi tekemään heti tuttavuutta heppojen kanssa - etenkin Violan, jota ei alkuun näyttänyt kiinnostavan koira sitten ollenkaan, kerta tarjolla oli myös ruohoa, viimein! Hetken käveltyämme maastossa alkoi Koda kiinnostamaan myös Violaa ja mikä parasta, ei Koda pelännyt isoa heppaa sitten ollenkaan. Synnynnäinen heppapoika kyseessä :-D


Pitkästä aikaa kuvista kuuluu siis iso kiitos pikkusiskolleni Veeralle (klik!)! Ehkä mulla palaisi pian motivaatio tehdä jotain muutakin kuin köpötellä maastossa vain ilman satulaa, sillä tämän kesän aikana olisi tarkoitus kuitenkin päästä taas hyppäämään ihan kunnolla. Pitäisi alkaa psyykkaamaan itseäni ja Violaa sitä varten ja vähän alkamaan tekemään taas pohjatöitä, jotta suunnitelmasta voisi pitää kiinni.

8 kommenttia:

  1. voi miten suloinen pentu :) ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on, sitä on hankala kiistää! ♥ Pentumaisesti vain turhan katastrofiaalinen täystuho, mutta ainakin kuvissa näyttää edukseen söpöltä ;)

      Poista
  2. Eikä mikä suloisuus! ihana pieni hauvavauva! <3 <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On <3 Harmi että pentuvaihe menee niin hirveän nopeasti ohitse! Vauvakoirat on ehkä suloisin asia ikinä

      Poista
  3. Onnea kolmesta ja puolesta vuodesta! Niin suloinen hauva ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sini! :) Koda on aivan ihana koira <3

      Poista
  4. Ihana postaus ja kivoja kuvia :) Liityin muuten lukijaks ja käy ihmessä säkin liittymässä jos kiinnostaa 15vuotiaan tytön ja 17vuotiaan ex-ravurin meno ! http://elinavallu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näin "vähän" jäljessä! :D käyn tsekkailemassa blogisi

      Poista