lauantai 22. heinäkuuta 2017

324. Aika linkata blogeja!


!! AIKA LOPPUNUT - EI ENEMPÄÄ BLOGEJA !!

Taisin joskus vannoa itselleni, etten enään ikinä tekisi "linkkaa blogisi" -postausta. No mutta, tässä sitä taas ollaan! Mun seuraamislistani alkaa huutelemaan tyhjyyttään, joten olisi kiva päästä katselemaan uusia, aktiivisia blogeja joita saisin lukulistalleni. Vaikea etsiä tätä postausta parempaa tapaa täyttää tavoitteet! :D

Anyways - asiaan. Eli homma toimii seuraavasti:

- linkattavan blogin tulee olla hevosblogi. Ei ole väliä onko ratsastuskouluratsastaja, kertooko vuokrahepasta vai seurataanko kenties ravurin valmentamista - kunhan kyseessä on vain hevosista kertova blogi edes jollakin asteella.

- blogin linkin yhteydessä, kirjoita blogistasi pieni esittelyteksti. Kerro ihan olennaisia asioita omin sanoin linkkaamisen lomassa.


Aikaa blogien linkkaamiseen on maanantaihin 24.7 asti, jonka jälkeen (heti kun kerkeän !!) toteutan postauksen, missä esittelen muutaman suosikkiblogini linkattujen joukosta kera plussien ja miinuksien. 


Ps. Sori banneri, vaihdoin sen vahingossa kännykällä, joten muokkaan sen asap kun oon taas takasin Suomessa!! :D

18 kommenttia:

 1. Blogin pääosassa on Miksu, 20-vuotias lämminveriruuna, jonka kans touhutaan laidasta laitaan, niin maastakäsittelystä esteisiin vaikka ei se ihmeellisiä asioita osaakkaan.

  iidunhevoselamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Porkkanan voimalla
  veerajadisa.blogspot.fi

  Porkkanan voimalla on 17-vuotiaan ponitytön blogi, jonka päätähtinä seikkailevat säpäkkä WPB-ponitamma Sara, nuori ratsun alkeita opetteleva suomenhevosruuna Peetu ja pörröinen islantilaishurmuri Disa. Omaan pieneen maalaistalliin mahtuvat myös kaksi aasia, Daisy ja Lucia sekä meillä tallipaikalla oleva poni.

  Hevosharrastelua moneen makuun: tavallista talliarkea, puskailua, valmentautumista ja kilpailuja, nuoren hevosen kehittymistä ja kasvua, väliin ehkä vähän aasijuttuja, päivittäisiä hevostenomistajan murheita, tavoitteita ja pohdintoja. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Pennin pyörittäjä

  Reilu parikymppinen huumorilla varustettu ei-niin-tosikko ratsastaja kertoo arkielämästään connemaratamman kanssa. Poni kantaa nimeä Penni ja omaa mitä mielenkiintoisimman luonteen. Tammamaisuutta ja ponimaisuutta ei puutu ratsastuksen lomassa, eikä kaikki aina menekään niin putkeen. Paljon kuvia, humoristinen tekstintuotto ja mikä parhainta; kaunis ponineiti! Kaikkea sitä löytyy Pennin pyörittäjä -blogista!

  VastaaPoista
 4. Better than Pearls

  Blogi suomenhevosista, varsoista ja kasvatuksesta sekä hevosenomistajuuden ihanuudesta, auvosta, onnesta ja ikuisesta köyhyydestä.

  VastaaPoista
 5. http://erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi/?m=1

  Blogini ei aktiivisuudellaan kyllä aina hehku. Mutta se käsittelee kahden suomenhevostamman elämää ylä- ja alamäissä, sekä mukana viilettää myös tänä kesäinen varsa "Keke". :)

  VastaaPoista
 6. Ruskein silmin

  Ruskein silmin on tarina pian 16-vuotiaasta Emmasta. Tarinaa kuvittavat pääosin opiskelu Ypäjän hevosopistolla sekä hevostäytteinen arki kouluajan ulkopuolella.

  VastaaPoista
 7. my-finest.blogspot.fi

  Blogissani kerron elämästäni 8-vuotiaan ratsutammani kanssa. Valmentaudutaan säännöllisesti ja kierretään pikkukisoja aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
 8. Blogi kertoo pääasiassa raviponeista, mutta siinä esiintyy myös islanninhevosia. Blogia kirjoittaa 13.vuotias Pinja, jonka perhe omistaa islanninhevostallin. Pinjalla on 2 omaa ponia ja 1 yp-poni
  penajapinja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. aloittelijastakilparatsastajaksi.blogspot.fi

  Blogi kertoo aikalailla mun hevoselämästä laidasta laitaan. Blogissa päätähtinä on mun kolme hoitohevosta, jotka seikkailevat joissakin postauksissa :)

  VastaaPoista
 10. ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  Ponivoimat pelissä kertoo 12 -vuotiaan tytön hevoselämästä vuokraponin ja ratsastuskoulutuntien ympärillä. Blogi sisältää lähinnä höntsäilyä vuokrashettis Aapon kanssa, ja satunnaisesti tuntipostauksia ja erikoispostauksia.

  VastaaPoista
 11. thelittlepinkpony.blogspot.fi/

  Minä eli Essi olen 13-vuotias tyttö ja blogini kertoo tunneista ratsastuskoululla ja vakkariponista Suffelista, jolla menen suurimman osan tunneistani.
  Heppa-aiheisten postauksien lisäksi blogissa on laahasti erikois- ja kuvapostauksia. Rakastan valokuvaamista, joten blogi on kuvia täynnä!

  VastaaPoista
 12. Tää on mun hetki
  http://taaonmunhetki.blogspot.fi

  17-vuotiaan ikuisen issikkatytön blogi kertoo monipuolisista touhuiluista issikkatamman kanssa: välillä leikitään kunnon koulutuuppareita, joskus puskaillaan tai leikitään estekuskeja ja silloin tällöin eksytään oikeasti askellajiratsastuksen pariin. Muita heppa-aiheisia postauksia tulee laidasta laitaan silloin tällöin.

  VastaaPoista
 13. Unelmaniponienmatkassa.blogspot.com


  Blogia kirjoittelee kohta 13 vuotias tyttö, Pinja. Blogi kertoo kahden ponin ( Huurteen ja Mopen) elämästä. Huurre on vuokraponini ja Moppe ratsastuskoulun poni. Minulla on niin asia- kuin tuntipostauksia, ratsastanut ja ajan, joten monipuolista asiaa:)

  VastaaPoista
 14. www.ninnujaviivi.blogspot.fi

  Tuntiratsastajan arkea ratsastuskoulussa ihanan Rionan ja muiden ponien seurassa. Myös muita heppa-aiheisia postauksia on paljon!

  VastaaPoista
 15. Blogia kirjoitteleen 12 vuotias tyttö joka on siis syntynyt vuonna 2005. Asun Pohjois-Pohjanmaalla ja käyn tunneilla sekä valmennuksissa Hakamaan tallilla.

  nompunheppaelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Kohti kouluaitoja-blogi pyörii 15-vuotiaan tytön Oonan ja hänen kahden hevosensa ympärillä. Molemmat hevoset ovat nuoria; 2012-syntynyt suomenhevostamma Fiona ja 2016-syntynyt irlannincob tamma Pinki.
  Suomenhevosen kanssa olisi tarkoitus päästä kilpailemaan kouluratsastuksessa ajallaan ravisuvusta huolimatta, joten treenailut niitä varten ovat ajankohtainen aihe blogin postauksissa.
  Irlannincobin kanssa tavoitteet tulevaisuudelle eivät ole vielä lukkoon lyötyjä, mutta kärryttelyt, peruskoulutus, näyttelyt ja muu touhuaminen kuuluvat lähivuosien ohjelmaan.

  kohtikouluaitoja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. heidijaponit.blogspot.fi

  Nelijalkaiset ystäväni -blogi kertoo 17-vuotiaan tytön heppailuista ratsastuskoululla ja vuokraponin Petterin kanssa. Tavallisten tunti- ja kisapostauksien lisäksi nähdään paljon erikois-, kuva- ja videopostauksia sekä silloin tällöin myös muita eläimiä kuin hevosia :)

  VastaaPoista
 18. Ohjaksissa - saarusti.blogspot.fi

  Blogi kertoo estehevosen Hugon ja ravihevosen Phoenix Riverin (Linnean) arjesta niin kotona, kuin kilpakentillä. Blogissa vilahtaa myös välillä pikkusiskoni poni Eileen ja meillä treenissä olevat ravihevoset. Blogi pyörii enimmäkseen esteiden ja ravimaailman parissa yrittäen pitää molemmat aiheet tasapuolisina. Myös postauksia löytyy eri aiheista ja erikoispostauksia ilmestyy aina silloin tällöin. Videot ovat myös alkaneet ottaa valtaa blogista lähiaikoina!

  VastaaPoista