sunnuntai 13. joulukuuta 2015

262. Luukku 13: someja...?


Somet on melko kätevä tapa kertoa kuulumisia, jakaa elämää ja kaikkia asioita muidenkin ihmisten kanssa ympäri Suomea ja maailmaa, samoin ne kuuluvat useimmiten todella monien ihmisten ihan normaaliin arkeenkin. Mulla itselläni löytyy henkilökohtaisesti muutamia sometilejä, mutta myös blogi on levittäytynyt kutakuinkin jonnekkin päin somea. Sen kautta on myös helppo blogin lisäksi seurata Violan elämää, jopa hieman aktiivisemmin mitä täältä.
Kolmannessatoista luukussa esittelenkin päällisin puolin muutaman somen, josta Pikkuvikoja blogi on mahdollisuus löytää!Blogia voi seurata siis mm. Y o u T u b e    k a n a v a l t a n i joka kantaa samaa nimeä blogin kanssa. Sinne lisäilen videoita jotka ilmestyvät myös blogin puolella, mutta extraa tulee muistakin videoista joita en välttämättä linkkaile tämän blogin puolelle ollenkaan! Jos siis videoita huvittaa katsella enemmänkin, kannattaa tilailla, sillä tätäkin on suunnitteilla saada aktiivisemmaksi :-)Viime keväästä saakka oon pyöritellyt myös tällästä heppakäytäjänä Instagram tiliä, mikä toimii käytännössä siis blogin ohella paikkana josta elämäämme on helppo seurata! Tänne päivittelen kuvia myös yleensä useammin mitä blogia ja kulkee huomattavasti enemmän reaaliajassa, mutta sisältää myös jonkin verran vanhempaakin kuvamateriaalia :-) Instagram on siis @pikkuvikoja


Toistaiseksi tulee käytettyä bloggerin ohella enään vain näitä kahta somea. Ennen blogilla oli myös oma Facebook sivu, mutta koin sen loppujen lopuksi ainakin toistaiseksi hieman turhaksi omalla kohdallani. Tietenkin blogia voi seurata myös mm. Bloglovin' in kautta! Täältä meidät voi siis myös löytää ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti